Copy
Uitnodiging introductiebijeenkomst

Leergang waardegedreven leiderschap

vrijdagmiddag 27 september 2019
van 13.30 tot 17.00 uur


Kasteellaan 1, te Harmelen
Uitnodiging

Graag nodigen wij je uit voor de presentatie van ons leiderschapsprogramma in Kasteel Huize Harmelen, waarvan we alweer de 7e editie organiseren! 

Met regelmaat staan leiders en professionals voor paradoxale situaties en dilemma’s waarin richting gekozen moet worden of knopen worden doorgehakt. Hoe blijf je staande in situaties waarin je bijv grenzen moet stellen, maar ook in verbinding wilt blijven? Hoe om te gaan met mondige burgers die betrokken willen worden bij besluitvorming, terwijl die besluitvorming een eigen dynamiek kent? Deze leergang helpt deelnemers het vermogen te ontwikkelen om vanuit een helder waardenbewustzijn de juiste en goede dingen te blijven doen.
Ook deze keer is de inhoud van de leergang gebaseerd op de hoofdthema's in ons boek over Waardegedreven Leiderschap: over de ontwikkeling van het waardenbewustzijn en moreel besef, over de transities en transformaties in de samenleving, over macht en onmacht en - uiteraard - over de ontwikkeling van persoonlijk, waardegedreven leiderschap.

Deze tijd vraag om leiderschap van een ieder: bestuur, toezicht, professional. Dit vraagt het vermogen om ‘praktische wijsheid’ toe te passen. En dit vraagt zelfinzicht: ‘ken uzelf’. En het vergt de kennis om daadwerkelijk verandering in gang te zetten en tot resultaat te laten leiden: waardegedreven leiderschap in de praktijk!

In een zestal modules verkennen we met de deelnemers hoe theorie en praktijk aan elkaar verbonden kunnen worden en laten we ons inspireren en uitdagen door gastsprekers als Ruben van Zwieten, Mieke Boon, Philip Lomans en Paul Meijs. 

Waardering

Ons programma ‘Waardegedreven Leiderschap’ wordt hoog gewaardeerd door onze deelnemers.  De bijeenkomsten zijn bijzonder, niet alleen door de inhoudelijke verdieping, maar ook vanwege de sfeer in Kasteel Huize Harmelen en de uitwisseling die wij faciliteren tussen de deelnemers. De thematiek is uitnodigend en uitdagend en het programma draagt bij aan versterking van het persoonlijk leiderschap. 

Meer weten?

Raadpleeg onze brochure, neem contact met ons op of meld u aan voor de vrijblijvende introductiebijeenkomst! U ontvangt dan een boekwerkje met blogs van onze hand over waardegedreven leiderschap in de weerbarstige praktijk. 

Wij ontvangen u graag in “ons” mooie kasteeltje!
 
 
Johan en Marianne

info@waardegedrevenleiderschap.nl

Marianne: 06 - 53783868
Johan:      06 - 81671339
Geachte relatie,

Voor het versturen van onze nieuwsbrief maken we nu gebruik van een mailingdienst. Hiermee wordt het makkelijker om te voldoen aan de AVG wet en voor u makkelijker om uw eigen gegevens te beheren.
Weet u iemand die deze nieuwsbrief ook wilt ontvangen dan kan diegene zichzelf aanmelden via onze website.
Copyright © 2019 Waardegedrevenleiderschap, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp