Copy

Uitnodiging workshop Waardegedreven Leiderschap

Reinventing the way we operate!

 
Vrijdag 15 maart 2019
Van 9.30 tot 17.00, inclusief netwerkborrel
 
Gastspreker Philip Lomans, ondernemer, lid European Leadership Platform

Kasteel Huize Harmelen
Kasteellaan 1 te Harmelen
Waardegedreven leiderschap in praktijk!

Toen Netvlies, ons bedrijf, significant groeide in een zeer korte tijd, namen we managers aan. Dat was efficiënt, maar bleek inefficiënt te zijn. De toegenomen hoeveelheid managementregels verminderden het gevoel van betrokkenheid en commitment van de mensen en veroorzaakte starheid en verlies aan focus. 

We voelden de noodzaak te veranderen naar een andere manier van werken, minder gebaseerd op traditionele wetenschappelijke management modellen. Maar meer mensgericht en flexibel. Mijn uitdaging was de volle potentie van onze mensen te ontdekken, hen eigenaarschap te laten ervaren, en hen hun creativiteit, talenten en kwaliteiten laten ontwikkelen. 

We organiseerden een niet-hiërarchische en flexibele organisatie gebaseerd op principes als gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en persoonlijk eigenaarschap. Ik wil met u onze ervaringen delen hoe wij ons bedrijf transformeerden tot deze nieuwe dynamiek en het effect wat dit heeft op onze manier van werken’, uit The New Leadership’. 

In deze module vertalen we de opgedane inzichten naar de praktijk – uw praktijk. Het gaat in dit programma om de kwaliteiten vormkracht en verbinding en de fasen van prototyping en performing (Utheory). Laat je inspireren door de inzichten en ervaringen van ondernemer Philip Lomans (Netvlies), die in snel tempo een middelgroot bedrijf heeft opgericht vanuit focus en waarden. 

Philip Lomans is als geen ander in staat om ons mee te nemen in de zoektocht naar gepassioneerd zijn en werken vanuit passie. Hoe gesprekken en echte aandacht een krachtig en effectief instrument zijn van verandering in organisaties. Waarom doe je wat je doet? En hoe breng je de gehele organisatie in beweging? Hoe om te gaan met tegenslag en macht? In deze module kijken we naar de verbindende functie van waarden en de empowerment die ermee teweeg gebracht kan worden, een illustratie van Waardegedreven Leiderschap*). 

Waar anderen over schrijven, brengt Philip Lomans in de praktijk. Leer van deze ondernemer en kom 15 maart naar Harmelen!
 
¹ Waardegedreven leiderschap: dansen met licht en duisternis, Johan Bouwmeester & Marianne Luyer, Mets&Mets 2017
 

Organisatie

Reageer snel: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, omdat we aandacht willen besteden aan de persoonlijke ervaringen en cases van de deelnemers.
U kunt de modules van de Leergang los bezoeken, al naar gelang uw interesse en uw mogelijkheden om tijd te investeren. De kosten van deze bijeenkomst zijn € 495,-- excl. BTW. Wij ontvangen u graag in ons mooie kasteeltje!
 
Wij ontvangen u graag weer in “ons” mooie kasteeltje!
 
 
Johan en Marianne
 
 

 
Interesse?
Mail ons of bel!

info@waardegedrevenleiderschap.nl

Marianne: 06 - 53783868
Johan:      06 - 81671339
Geachte relatie,

Voor het versturen van onze nieuwsbrief maken we nu gebruik van een mailingdienst. Hiermee wordt het makkelijker om te voldoen aan de AVG wet en voor u makkelijker om uw eigen gegevens te beheren.
Weet u iemand die deze nieuwsbrief ook wilt ontvangen dan kan diegene zichzelf aanmelden via onze website.
Copyright © 2019 Waardegedrevenleiderschap, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp