Copy
UPDATE: JM Construct over de corona-crisis

JM Construct over de huidige situatie

In het begin van de corona-crisis kregen we plots een reeks van maatregelen opgelegd. Om de veiligheid van onze werknemers te kunnen garanderen, besloten wij om het bedrijf één week te sluiten. We namen de tijd om de productiehallen, eetruimtes én bureaus te voorzien van de opgelegde maatregelen.

We hebben de afgelopen maand heel wat mooie projecten binnen gekregen waar we momenteel volop aan bezig zijn. We zijn de zomer mooi gestart en gaan een drukke periode tegemoet. 

We kunnen voorlopig zeggen dat we de corona-crisis redelijk goed hebben doorstaan, al weet niemand wat de toekomst zal brengen. 
Het mondmasker wordt ons nieuw accessoire
Het collectief verlof nam een einde en de werkweek ging weer van start. Wij besloten om ook in ons bedrijf een mondmaskerplicht in te voeren. Bij iedere verplaatsing die we doen, zetten we ons mondmasker op. We beschermen elkaar op deze manier en hopen een besmetting op de werkvloer te voorkomen.

Denkt u er ook aan om telkens een mondmasker te dragen als u ons bedrijf binnenkomt? Dan zijn we u alvast erg dankbaar!
Ontbijt voor onze werknemers
Wij gebruikten een bekistingstafel (voor de industriebouw) van 14 m x 4,2 m als ontbijttafel om onze werknemers te bedanken voor de goede prestaties tijdens deze corona-crisis. We gebruikten deze bekistingstafel om de maatregel betreffende de afstand te kunnen respecteren. 
Gebrek aan kantoorruimte
Wegens gebrek aan kantoorruimte hebben we een container neergezet die enerzijds gebruikt zal worden als vergaderruimte en anderzijds als eetruimte.
Bekistingsmallen voor betonnen I-liggers
Links ziet u het afgewerkt product alvorens vertrek naar de klant. Rechts ziet u het resultaat na storten in de bekistingsmal.
https://www.linkedin.com/company/jmconstructnv/
https://www.facebook.com/JMConstructMetaalbewerking
https://www.jmconstruct.be/2018/06/bekistingtafels.html


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
JM Construct · Industrieterrein Jagersborg 1710 · Broekbergweg 10 · Maaseik 3680 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp