Copy
Megnézheted böngészőben

Az Igen Szolidaritás hírlevele – 2020. szeptember 2.


Kedves <<Vezetéknév>> <<Keresztnév>>!

(ha nem látszódik a név, itt lehet beállítani)
Az elmaradt Munkás büszkeség napja helyett szeptember 12-én, alakuló Kongresszusunk helyszínén, a Benczúr u. 45-ben találkozhatunk újra. Bemutatjuk programunkat, és további érdekességekkel várunk, a részleteket a jövő heti hírlevélben, és közösségi oldalainkon megtaláljátok.   

Zemplénben zajlik a kampány, van aki gyerekekkel fotózik, van aki elfut a kérdések elől, mi csak és kizárólag a támogatottunkkal, Tóth Ádámmal foglalkozunk. 

Nagyon fontos lesz, hogy a választások tisztaságát aktivistáinkkal is biztosítjuk, ezért támogató önkénteseket várunk szavazóköri delegált pozícióba október 11-én egész napos elfoglaltsággal.

A választás napja előtt hivatalos eskü letétele miatt meg kell jelenni az adott szavazókör településének polgármesteri hivatalában.

Valamint vállalni kell még egy másfél órás felkészítést.

Tehát a feladat: a választás tisztasága feletti őrködés! Írj, ha tudsz ebben segíteni, egy válaszlevélben jelezd elérhetőségeid megadásával.

Készítettünk egy aloldalt, ahol az elmúlt időszakban kapott legfontosabb kérdésekre válaszolunk. A hírlevélben is kiemeltünk pár gyakran ismételt kérdést.

Miért mentek szembe az ellenzéki összefogással?

Ezt a korrupt rendszert a civilek, a pártok és az embereknek együttműködésével lehet leváltani. Mi a NER-t akarjuk felszámolni. Szavazóbázisunk nem ért egyet azzal, hogy a 2020. augusztusában bejelentett ún. ‘hatpárti’ összefogás lenne a teljes ‘ellenzéki’ összefogás. Következetesen az ellenzéki előválasztások hívei vagyunk.

Hogyan lehetek aktivista?

Ezen űrlap kitöltésével lehetsz aktivista. Regionális vezetőink jelentkezni fognak nálad, és személyesen beszélik meg veled, hogy miben tudsz nekünk segíteni.

Hogyan lehetek támogató?

Sokféle támogatási lehetőség létezik. Önkéntes munkával is segítheted a pártot, de pénzbeli támogatást is elfogadunk, kérjük, hogy a szervezet(kukac)igenszolidaritas.hu címre küldj ilyen tartalmú levelet.

Van Facebook-oldalatok?

Igen, itt lehet elérni közösségi oldalunkat, sőt pártunk vezetőit is megtalálod a Facebookon, Huszti AndreaKállai SzilviaSzanyi Tibor, és Székely Sándor munkáját is követheted a Facebookon.

Nagyon fontos, hogy különböző webkettes kommunikációs eszközeink tartalmait osszátok meg. Osszátok meg! Osszátok meg! Pár példa:
Twitter
Facebook
Website
Tumblr
YouTube
Instagram

Huszti Andreával, Szanyi Tiborral és Tóth Ádámmal készült interjúkat ajánljuk:


Huszti: "Tóth Ádám a mi emberünk. Ő az igazi ellenzéki jelölt” Jelenleg két jelölt van a körzetben. A kormánypárti jelölt és Tóth Ádám, akit az Igen Szolidaritás és több másik szervezet is támogat.

Szanyi: “A nép a NER-t egy szép napon el fogja söpörni!” Mondjuk ki végre: kulturált mozgalom, kulturált párt rasszista jelöltet nem támogat! Az öt ellenzéki párt jelöltje 10 éven át cigányozott, zsidózott, s nem tudom azt mondani rá, hogy nem rasszista. Azt már a történelem megmutatta, hogy aki valaha rasszista volt, élete végéig az is maradt.”

Tóth Ádám balról előzi a NER-t Zemplénben
Kérjük, küldjétek tovább a regisztrációs adatlapunk linkjét az érdeklődőknek, és ha még nem töltötted ki, a gombra kattintva itt is megteheted:
Kitöltöm a regisztrációs űrlapot!

Sokan kérdezték, hogyan lehet belépni a pártba?

Alapszabályunk értelmében kétlépcsős a tagfelvétel. Először pártoló tagként lehet részt venni az Igen Szolidaritás Mozgalom munkájában, majd minimum három hónap múltán, amennyiben a pártoló tag kitart az ISZOMM céljai mellett, akkor két párttag ajánlásával felvételt nyerhet a párt tagjai közé a jelentkező.

Hogyan lehetek pártolói tag?

Az alábbi letölthető dokumentumot felhasználva lehet az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom pártolói tagjai közé felvétel nyerni.

További infromációk weboldalunkon!
 Tóth Ádámot támogatjuk a zempléni választáson

Friss videóinkat megtalálod a Youtube-on!

Iratkozz fel a videócsatornára!
Tóth Ádám a Heti TV-ben
Szanyi Tibor a Kossuth rádióban

Rólunk írták: 


Szanyi Tibor: nyárvégi levél -politológusoknak Tóth Ádámról (VárosiK)Van másik! – hirdeti a független (noha több politikai szervezet által támogatott) Tóth Ádám az október 11-i, zempléni időközi választás kapcsán. 

Magyar Hírlap: Az nem lehet, hogy ellenzéki pártok úgy jelöljenek egy rasszistát/nácit a Fidesz–KDNP-vel szemben, hogy még előválasztást sem tartanak, mert esetleg kiderülne, hogy nem az ő jelöltjük az „igazi” – írta közleményében Székely Sándor független országgyűlési képviselő.

Az elmúlt hét fontosabb írásai a Munkások Újságában:
 

Majtényi: “az igazi dráma, nem az, ha egy közszereplő elfogadhatatlan kijelentéseket tesz, hanem az, ha erre nem érkezik igen határozott válasz”

Tekintélyes közszereplők sorra emelik fel a szavukat az ellenzéki jelöltkiválasztás tisztasága érdekében. Ezúttal Majtényi László egykori ombudsman és későbbi köztársasági elnök-jelölt álláspontját kértük. Munkások Újsága: Mit gondol az ún. összellenzéki jelöltről? Jó, hogy őt indították el ezek a pártok? Majtényi László: Véleményem szerint a demokratikus pártok jelöltjeként rossz választás a …

El a kezekkel és a kamerákkal a gyermekektől!

A választási bizottsághoz kifogást nyújtott be Tóth Ádám a napokban nagy felháborodást keltő, közösségi oldalakon terjesztett kampányfotók miatt. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. sz. választókerület fideszes jelöltje gyerekekkel fotóztatta magát, ami undorító. Tóth Ádám azt írta közösségi oldalán hogy a Fideszre is vonatkozik, hogy a politika az egy felnőtt-kategóriás műfaj! A …

Egyre kevesebbet költünk szolgáltatásokra – tovább csökken a GDP

Az előzetes becslésnek megfelelően 13,6 százalékkal csökkent a magyar gdp a második negyedévben – közölte kedden reggel a Központi Statisztikai Hivatal. A nyers adatok szerint az előző év azonos időszakához képest 13,6 százalékkal, szezonálisan és naptárhatással kiigazítva pedig 13,5 százalékkal zuhant a magyar GDP a második negyedévben. Ezzel együtt az …

“Tóth Ádám a mi emberünk. Ő az igazi ellenzéki jelölt”

Alig fél éve alakult meg az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, és mára ott tartunk, hogy a Borsod-Abaúj- Zemplén megyei időközi választások okán, vitába keveredett a többi ellenzéki párttal, azok rasszista jelöltje miatt. Mindeközben a párt két lábbal száll bele a Fidesz-KDNP-be is. A kétfrontos harcról és még sok minden másról …

Székely Sándor: “a jelölt cigány- és zsidóellenes kijelentései erkölcsileg lehetetlenné teszik a támogatását”

Levelet írt Székely Sándor a Magyar Szoidaritás Mozaglom elnöke annak az öt párt vezetőjének, akik múlt héten bejelentették, hogy annak ellenére támogatják a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. sz. választókörzetében a cigányozó, zsidózó jelöltet, hogy a Jobbik még jelölni sem tudta az országgyűlési választásra. Mint, ahogy mi is megírtuk nem akart előválasztást …

30 órás munkahét lehet a jövő?

 

Négynapos, 28 órás munkahetet vezetne be Németország legnagyobb szakszervezete, az IG Metell. A Die Linke baloldali párt szerint az egész gazdaságban 30 órás munkahetet kellene bevezetni – emlékeztet a német The Local internetes portál cikke, amely annak járt utána, hogy mi a javaslat realitása. A Napi.hu szemléje. Az IG Metall …

292 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 5961 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 614 fő, 3759-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1588 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 90 koronavírusos beteget ápolnak …

BEKIÁLTÁS (Kabai Domokos): Putyin belakja a Krímet

Az Euronews tovább veszít hiteléből, ha az oroszfóbia miatt valótlanságot állít. Nem akartam hinni a fülemnek. Augusztus 28. 22:10. Az Euronews híradójában a következő szöveg ütötte meg a fülemet: „Vlagyimir Putyin orosz elnök avatott fel egy több milliárd dollárért felépített autópálya-szakaszt a Krímben. Ezt a területet VÉRES HARCOK ÁRÁN szerezték …

Kásleréktől már bármi kitelik, uniós pénzből fizetik le az elégedetlen pedagógusokat

A minisztérium megint hazudott, ugyanis uniós pályázatból adnak az arra pályázó pedagógusoknak bruttó 500.000 forintot, derítette ki a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete. Mint írják, 6.43 milliárd forintos uniós pályázat keretében a pályázó pedagógus kétoldalú megállapodást köt majd a Klebelsberg Központtal, hogy tanóráin megvalósítson egy másfél oldal hosszan felsorolt követelményrendszert. Az államtitkárság megerősítette …

Itt a második hullám, megszűnik a bértámogatási rendszer

Megszűnik a magyar kurzarbeit, a bértámogatási rendszer – jelentette be György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára. Szakmai szervezetek a program meghosszabbítását kérték. A Liga Szakszervezetek elnöke aggasztó folyamatokat lát a foglalkoztatási adatokat figyelve, ezért ágazati szinten is jó néhány ajánlásuk van a kormány felé. Mészáros Melinda, a Liga …

4000 táblát cserélnek a zebrák környékén, a többivel mi lesz?

Mintegy 4000 jelzőtáblát cserél le sárga fluoreszkáló háttérűre a jobb észlelhetőség érdekében a következő években a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mint írják, hat év alatt több mint 1500-an sérültek meg gyalogos átkelőhelyek környezetében, melyből 77 eset végződött halálos kimenetellel. Ezt a számot szeretné jelentősen csökkenteni a társaság. Részletesebb adatokkal is …

A cinkos morgolódás hete, Szijjártónak mennie kell

Sic transit gloria mundi’, azaz így múlik el a világ dicsősége. Mindannyian kicsit helytelenül használjuk ezt a szállóigét, hiszen akkor mondjuk, ha valakinek, vagy valaminek befellegzett. Márpedig a mondás eredetileg pont ellenkező szándékból indult ki 1409-ben, V. Sándor pápává koronázásakor (s volt is használatban 1963-ig). Lényege, hogy a pápává szentelt …

Ellenzéki bénázás Borsodban, így nem lesz leváltva Orbán

Az előválasztást a szőnyeg alá söpörve döntött úgy hat ellenzéki párt, hogy a Jobbiknak adják át a terepet az október 11-én tartandó előrehozott választáson. A Borsod-Abaúj-Zempén megye 6. választókerületében erre a a 2018-ban megválasztott fideszes képviselő halála miatt fog sor kerülni. Matematikailag megvolna az esély a fordulatra, hiszen a legutóbbi …

Tamás Gáspár Miklós: “Magyarországon ma mindenkit bérencnek neveznek”

Tamás Gáspár Miklós is élesen kikelt a rasszista kijelentéseiről elhíresült hatpárti zempléni országgyűlési jelölt miatt, a Munkások Újsága alternatív javaslatra is kíváncsi volt. Munkások Újsága: A Jobbik jelöltje mögé állt be Borsodban az önmagát demokratikusnak tartó 5 párt, kijelenthető, hogy elfordították a fejüket a jelölt zsidózása és cigányozása elől? Tamás …

Normális bérek helyett, lefizeti a kormány a pedagógusok egy részét

Egyszeri, bruttó 500 ezer forintos támogatást utal a kormány összesen 10500 pedagógusnak – jelentette be Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minsiztériumának vezetője egy Facebook-videóban. A kedvezményezettek között pedagógusok és „a pedagógusi munkát segítő emberek” is vannak, mindannyian a kormány által kiválasztott 400 hátrányos helyzetű település valamelyikén dolgoznak. Miközben szinte alig …
Sztrájkolnak szeptember elején a közszolgák

Önkormányzati sztrájkot hirdetett meg szeptember 2-ra, 3-ra és 4-re a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ). Béremelést követelnek, és a koronavírus-járvány miatt elvett önkormányzati forrásokat akarják visszaszerezni. Az elmúlt hónapok kormányzati döntései ellehetetlenítették a települések gazdálkodását és veszélybe sodorták több ezer önkormányzati dolgozó munkahelyét – fogalmazott az InfoRádiónak …

Kövesd közösségi felületeinken is friss híreinket!

Twitter
Facebook
Website
Tumblr
YouTube
Instagram

Köszönjük, hogy elolvastad :)

VELED VAGYUNK!

Copyright © 2020 Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom, All rights reserved.


Megváltoztatnád az e-mail címed, vagy beálítanád a neved?
Itt kezelheted a beállíthatásaid vagy  le is iratkozhatsz a hírlevélről.

Email Marketing Powered by Mailchimp