Copy

NIEUWSBRIEF

LOENDERSLOOT GROEP | NOVEMBER 2018

Beste relatie,Hoe houden we Nederland mobiel? Dat is het thema van de Vakbeurs Mobiliteit in Houten op 28 en 29 november a.s. én terecht.

Met nationale filerecords die gebroken worden lijkt de auto nog altijd het populairste vervoermiddel voor de gemiddelde Nederlander, maar dat is maar schijn. In de realiteit zijn er ook miljoenen Nederlanders die dagelijks andere vormen van vervoer integreren bij hun mobiliteit.

Loendersloot Groep houdt zich veel bezig met fietsmobiliteit om Nederland bereikbaar te houden. Wij ontvangen daarom regelmatig
buitenlandse beleidsmakers. Deze delegaties zijn altijd verrast door alle infrastructuur voor alternatieve vormen van vervoer. De E-bike, het geïntegreerde openbaar vervoer, de OV-fiets en de deelauto; voor veel gebruikers is het vanzelfsprekend, maar dit is het niet. Een aanzienlijke dosis gedragsverandering heeft plaatsgevonden om deze vormen van mobiliteit tot gemeengoed te laten worden.

De unieke Nederlandse situatie van vandaag is voor Loendersloot Groep een inspiratiebron om na te denken over verdere integratie van nieuwe vormen van mobiliteit. Door alternatieve vormen van mobiliteit comfortabeler, sneller en interactief te maken wordt verder gefaciliteerd in potentiële gedragsverandering. 

Bent u ook ge
ïnteresseerd in de toekomst? Wij zien u graag op de Vakbeurs Mobiliteit om samen verder te reizen. Om de reis aangenaam te maken ontvangt u enkele attenties bij het bezoeken onze stand op de beursvloer direct naast het kenniscafé (2.4.18). Tot snel!  
Plan een gesprek met ons

Bas Hendriksen van Loendersloot Groep en Mariëtte Pol van KeuzeWeg ontwikkelden samen met Van Rens Mobiliteit een nieuwe standaard-markering voor fietspaden met het doel om  fietsveiligheid te vergroten. Bas en Mariëtte presenteren de nieuwe standaard op de Vakbeurs Mobiliteit. Bekijk nu al een voorproefje in onze video!
Spyng Mobility is het zusterbedrijf van Loendersloot Groep. Spyng Mobility slaat een brug tussen Nederlandse leveranciers en buitenlandse opdrachtgevers op het gebied van Intelligent Transport Systems. 

Spyng Mobility biedt nu een workshop over de optimalisatie van multi-modaal deur-tot-deur transport, voor een duurzame en leefbare stad. Spyng neemt Nederlandse beleidsmakers mee op een innovatieve reis waarbij multi-model-shift  het toverwoord is.
Ge
ïnteresseerd? Spyng-medewerkers zijn eveneens aanwezig op de Loendersloot Groep-stand in Houten! 
Copyright © 2018 Loendersloot Groep BV. All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@loenderslootgroep.nl

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

In het verleden ontving u al een aantal nieuwsbrieven van ons. In het kader van de AVG willen we u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om u uit te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan door middel van het aanklikken van onderstaande link. 

Als u niets doet, blijft u onze nieuwsbrief ontvangen in de toekomst.
Wilt u aanpassen hoe vaak u e-mail van ons krijgt?
U kan uw voorkeuren aanpassen of uzelf uitschrijven voor e-mails.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Loendersloot Groep · Waalbandijk · 8B · Nijmegen, Nederland 6541 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp