Copy

NIEUWSBRIEF

LOENDERSLOOT GROEP | FEBRUARI 2019

Beste relatie,

Om aan de vraag naar verkeerskundigen vanuit de markt te voldoen is Loendersloot Groep het jaar 2019 gestart met een flinke uitbreiding van het personeelsbestand. Wij hebben veel nieuwe gezichten die ons team zijn komen versterken.

Allereerst willen wij u graag onze nieuwe bedrijfsleider Boman Hommes introduceren. Boman heeft veel ervaring met het begeleiden van verkeerskundige projecten, van aanbestedings-, tot en met uitvoeringsfase. Met zijn enthousiaste persoonlijkheid weet hij mensen en projecten in beweging te krijgen. Onderstaand stellen we enkele van onze jonge veelbelovende talenten aan u voor.

Loendersloot Groep wordt vaak geassocieerd met innovatieve fietsprojecten, maar wij bieden beleidsadvies, projectleiding en onderzoek voor veel vormen van mobiliteit. Zo startte Loendersloot Groep deze maand een onderzoek naar de interregionale samenwerking bij de ontwikkeling van spoorinfrastructuur in samenwerking met Provincie Gelderland. Onderzoeker Koen Beekhuis legt hierbij een focus op de wijze waarop het European Grouping of Territorial Cooperation verschillende stakeholders binnen de Rhine-Alpine Corridor kan ondersteunen ter versterking van de port-to-port Rotterdam-Genua-route.
 

Heeft u een vraag over een verkeerskundig probleem of project? Stuur Boman een bericht! 

Heeft u een vraag t.a.v. onderzoek naar vervoer per spoor? Stuur Koen een bericht! 
Goed om te weten: Wij blijven op zoek naar verkeerskundig talent! CV’s en motivaties zijn altijd welkom op info@loenderslootgroep.nl. Via telefoon 024 4200065 staan onze office managers Marga Kuipers (ma-di) en Ingrid Croonen (wo-vr) u graag te woord, ook voor uw algemene vragen!
Ronald Noorloos (25) deed zijn opleiding verkeerskunde aan de hogeschool Windesheim in Zwolle, waar hij zich specialiseerde in verkeerspsychologie, parkeervragen, herinrichting, verkeersmanagement en mobiliteitsmanagement. Bij het opstellen van Safety Performance Indicators op het gebied van infrastructuur en gedrag zette hij nieuwe dronebeeldtechnologie in tijdens zijn minor Traffic Psychology bij de NHL in Leeuwarden. Ronald heeft alle kwaliteiten die je van een moderne verkeerskundige kunt verwachten; niet alleen cijfermatig en geordend, maar ook creatief, communicatief en flexibel.
Ana Alanis (27) studeerde civiele techniek in haar thuisland Mexico en behaalde haar master Sustainable Urban Planning and Design bij het Koninklijk Instituut van Technologie in Stockholm. Aan de TU in Eindhoven onderzicht ze de mobiliteitsmotivaties van fietsende tieners. Na enkele jaren in Nederland maakt Ana inmiddels persoonlijk deel uit van de Nederlandse fietscultuur. Met veel internationale ervaring telt Ana de zegeningen van het Nederlandse mobiliteitslandschap en is ze gemotiveerd om Nederland nog duurzamer te maken. Met perfect Spaans en Engels is ze bovendien uitstekend inzetbaar op internationale projecten. 
Copyright © 2019 Loendersloot Groep BV. All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@loenderslootgroep.nl

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

In het verleden ontving u al een aantal communicaties (zoals nieuwsbrieven) van ons. In het kader van de AVG willen we u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om u uit te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan door middel van het aanklikken van onderstaande link. 

Als u niets doet, blijft u onze nieuwsbrief ontvangen in de toekomst.
Wilt u aanpassen hoe vaak u e-mail van ons krijgt?
U kan uw voorkeuren aanpassen of uzelf uitschrijven voor e-mails.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Loendersloot Groep · Waalbandijk · 8B · Nijmegen, Nederland 6541 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp