Copy

NIEUWSBRIEF

LOENDERSLOOT GROEP | DECEMBER 2018

Beste relatie,

Zoekt u nog adviseurs op het gebied van verkeer en mobiliteit voor een snelle start in het nieuwe jaar? Of bent u zelf een adviseur op zoek naar werk? In beide gevallen horen we graag van u! Neem contact met ons op of bekijk onze vacatures.
 
Het team van Loendersloot Groep wenst u prettige feestdagen en een mobiel 2019!
Wij kijken terug op een geslaagde Vakbeurs Mobiliteit met veel inspirerende ontmoetingen en gesprekken. Loendersloot Groep was aanwezig met een eigen stand, met een proefopstelling van de Flo van ons zusterbedrijf Spyng Mobility en een 'artist impression' van een nieuwe standaard voor markeringen op doorfietspaden (zie ook onze kerstkaart). Onze presentatie in samenwerking met KeuzeWeg over deze nieuwe standaard trok veel publiek. Ook sponsorden wij de workshop-presentatie Mobility meets ICT van NMTM. Tot slot ontvingen wij een prijs van de organisatie voor onze mediacampagne. Een volledige sfeerimpressie is hier te bekijken.
Gelijktijdig met de Vakbeurs Mobiliteit waren wij ook aanwezig bij de fietsvakbeurs BiciGo in Colombia, waar Loendersloot Groep deel uitmaakte van een Nederlandse handelsmissie. Directeur Ruben Loendersloot begeleidde minister-president Mark Rutte persoonlijk bij een fietsrit door de hoofdstad Bogota; met meer dan 300 km aan fietspaden de meest fietsvriendelijke stad van Zuid Amerika. Samen met onze Dutch Bicycle Centre partners Stip Bikes en Fietsdiensten.nl ontmoetten we veel Colombiaanse beleidsmakers en hadden we goede gesprekken over de toekomst van mobiliteit. Een volledige sfeerimpressie is hier te bekijken.
Copyright © 2018 Loendersloot Groep BV. All rights reserved.

Ons e-mailadres is:
info@loenderslootgroep.nl

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat in de hele Europese Unie (EU) dezelfde privacywetgeving geldt. De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer.

In het verleden ontving u al een aantal nieuwsbrieven van ons. In het kader van de AVG willen we u erop wijzen dat u de mogelijkheid heeft om u uit te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dat kan door middel van het aanklikken van onderstaande link. 

Als u niets doet, blijft u onze nieuwsbrief ontvangen in de toekomst.
Wilt u aanpassen hoe vaak u e-mail van ons krijgt?
U kan uw voorkeuren aanpassen of uzelf uitschrijven voor e-mails.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Loendersloot Groep · Waalbandijk · 8B · Nijmegen, Nederland 6541 AJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp