Copy

NIEUWSBRIEF

LOENDERSLOOT GROEP | SEPTEMBER 2018

Beste relatie,


Het is een drukke zomervakantie geweest bij Loendersloot Groep. We hebben ons team flink uitgebreid om aan de groeiende vraag naar verkeerskundigen te voldoen. Met een grote diversiteit aan expertises kunnen we uw projecten nu nog beter ondersteunen, met maatwerk dat u van ons gewend bent. 
Denk daarbij onder meer aan bij (fiets)-beleid, operationele medewerking, tijdelijke inzet op locatie of parkeeronderzoeken. Kortom: we doen veel als het op mobiliteit aankomt.
We zien de tweede helft van 2018 met veel plezier tegemoet. Zien we u ook op 1 november tijdens het Nationaal verkeerskundecongres in 's-Hertogenbosch? Daar verzorgen we een interessante en inspirerende deelsessie! 
Mocht u voor die tijd al vragen hebben: wij vernemen graag van u waar wij u mee kunnen helpen.

 
NEEM CONTACT MET ONS OP
De Loendersloot Groep is deze week aanwezig op het ITS World Congress in Kopenhagen. Senior adviseur Kees den Hollander legt in een publicatie uit hoe ITS de leven van miljoenen mensen gaat veranderen.  Lees meer >>
Hoe vervang je een hoofdwaterleiding uit 1853 onder één van de oudste en drukste verkeersaders van Nederland en hoe leg je tegelijkertijd een groene stadsstraat aan met meer dan 300 nieuwe bomen?    Lees meer >>
Copyright © 2018 Loendersloot Groep, All rights reserved.


Wilt u aanpassen hoe vaak u e-mail van ons krijgt?
U kan uw voorkeuren aanpassen of uzelf uitschrijven voor e-mails.

Email Marketing Powered by Mailchimp