Copy
View this email in your browser
Ik merk dat ik het vaak druk heb in de decembermaand: nog even dit en haastje-repje weer door naar de volgende (online) afspraak. Herkenbaar? Vaak kiezen we bij ons thuis dan voor gemak en iets snels; dat kan iets uit de vriezer zijn of een gerecht dat binnen het uur op tafel staat, als het maar simpel is en het liefst gezond. Welke recepten aan deze eigenschappen voldoen? Deze vijf super-soepen!

 
_
 
Deze pompoensoep is romig en ook zalvig, hij zit bomvol smaken en hij is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Als je het mij vraagt: met recht een super-soep! Er zitten saffraandraadjes in, dat vind ik persoonlijk erg lekker, maar ze zijn ook best prijzig. Gelukkig heb je maar een klein beetje nodig.  
_
 
Ik vind soep als het buiten écht koud is een zeer welkom cadeautje. Vaak maak ik een flinke pan van deze harira en vries ik een deel in voor een later moment. Het kost even wat tijd om de kikkererwten te wellen, maar heb je die tijd niet, dan is deze kant-en-klare harira van By Oummi is ook een top idee.
_

Ik vind het heerlijk om naar de markt te gaan; lekker even langs de groenteman en een visje happen bij de visboer. Gisteren nam ik wat extra vis mee om deze Tunesische vissoep te maken. Je kunt eigenlijk elke witte vissoort gebruiken die je lekker vindt: kabeljauw, koolvis, zeewolf, pangasius... 
_
 
Een soep zou eigenlijk altijd drie eigenschappen moeten bevatten: lekker, vullend én verrassend. Deze soep voldoet aan alle drie de criteria en is daardoor echt wel een van mijn favorieten. De ananas in dit gerecht klinkt misschien een tikkeltje gek, maar hij combineert echt top met de gepofte knoflook.
_
 
Als een soep er als een Instagram-plaatje uitziet, dan slurp je hem zo hóp in één keer op. Deze Turkse linzensoep zit boordevol vitaminen, hij vult waanzinnig en je kunt hem zo pittig maken als je zelf wilt. En tot slot, nog een keuze: pureer de soep glad of ga voor een soep met een bite – het is een kwestie van smaak!
KOOK EN EET MET
HEEL VEEL LIEFDE EN PLEZIER 
TOUB-TIP
Geen tijd om de keuken in te duiken? Ook dan kun je zeker iets lekkers en gezonds eten! De kant-en-klaar gerechten van @by.oummi zijn makkelijk voor extra drukke tijden of als je een keertje geen zin hebt om te koken. Voor het hele gezin en gewoon verkrijgbaar bij Albert Heijn. 

 
Twitter
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Our mailing address is:
info@mounirtoub.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chef Toub · ChefToublaan 1 · Helmond, Noord Brabant 1978 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp