Copy
View this email in your browser
Ik wil je een heel, heel fijn jaar toewensen met hopelijk veel lekkers uit eigen keuken. Mijn goede voornemens? Jou nog meer receptinspiratie en handige keukentips geven, je het makkelijker maken met snelle recepten en verwennen met al het goeds en zoets dat de Arabische keuken voor je in petto heeft. Ik start vandaag met vier heerlijke very fishy recepten, van verwen-bastilla tot verrassend eenvoudig viskoekje. Welk recept je ook maakt, ik ook hoop dat je geniet van de tijd die je doorbrengt in de keuken!

 
_
 
Met bastilla kun je variëren tot je een ton weegt. Heerlijk! Eet deze bastilla bij voorkeur met je handen, zodat je optimaal kunt genieten van dit koningsmaal. Je kunt deze visvulling trouwens zo pittig maken als je zelf wil, maar als er kinderen mee-eten kun je de harissa en kruidige ras el hanout beter weglaten –  dan is-ie nog steeds geweldig lekker!
 
Ga naar het recept
_
 
Als je deze brick opensnijdt, mag van mij het eitje lekker 'weglopen'. Maar als je de eidooier liever helemaal gaar wil hebben, dan draai je de brick tijdens het bakken gewoon om, zodat de kant van het ei in de olie ligt. Hoe korter je hem zo laat liggen, hoe zachter hij nog is. Het is een kwestie van 'spelen' en proberen, maar dat kun jij! 
 
Ga naar het recept
_
 
Ga jij voor snel of neem je de tijd? Deze vissoep is er eentje waar je de tijd voor mag nemen. Dat betekent niet dat hij moeilijk is om te maken hoor; het moeilijkste is je geduld bewaren...Vandaag geen tijd? Heb ik een ideetje voor: de Turkse linzensoep van By Oummi staat in mum van tijd op tafel (gewoon verkrijgbaar bij AH). 
 
Ga naar het recept
_

Geef me een bord vol viskoekjes voor m'n neus en ze zijn in no time op! De vulling vraagt om variatie en dat brengt met zich mee dat ieder koekje weer anders is. Nog wel een fijne tip voor als je aan het experimenteren slaat: als de vulling te nat of papperig is, kun je wat paneermeel toevoegen om het viskoekje steviger te maken. 
 
Ga naar het recept
KOOK EN EET MET
HEEL VEEL LIEFDE EN PLEZIER 
Twitter
Facebook
Link
LinkedIn
Website
Our mailing address is:
info@mounirtoub.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Chef Toub · ChefToublaan 1 · Helmond, Noord Brabant 1978 MT · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp