Copy

Nieuwsbrief oktober: Nieuwe paadjes ontdekken

Bergen verzetten en paadjes ontdekken

Ondanks dat de Indian Summer Ultra niet doorging hebben Harro, Arjen en Jeroen zelf respectievelijk 50, 90 en 100km gelopen. De afgelopen tijd zijn er nog meer Dudeljo-lopers die "bergen verzet hebben", zoals Mieke en Heleen. Geweldig gedaan en ontzettend gaaf om bij betrokken te zijn. Gaaf om te zien hoe een (dreigende) lockdown niet hoeft te betekenen dat je geen opties hebt!

In de vorige nieuwsbrief heb ik iets geschreven over hoe ik mezelf maar ook Dudeljo een beetje opnieuw aan het uitvinden ben na mijn heupoperatie. Als ik pad ben wordt ik altijd vrolijk van het ontdekken van nieuwe paadjes, soms zelfs dicht bij huis. Ook met het proces van opnieuw de koers bepalen van Dudeljo geven nieuwe mogelijkheden me energie! Ik heb 2 nieuwe diensten "gevonden" die ik verder wil uitbouwen: Dudeljo wandelcoaching & PLAN B. Ik wil ze aan jou voorleggen en je vragen of je me kunt helpen: ken jij (of ben jij) iemand voor wie dit echt wat zou zijn? En als dat zou zo is, zou je deze diensten onder hun aandacht willen brengen? 

 

Met PLAN B ben je niet afhankelijk van een wedstrijd die niet doorgaat. Met PLAN B vergroot je jouw invloed op het halen van jouw gedroomde loopdoel!

Dit is PLAN B:

  • Jij loopt je hardloopdroom op een bestaande route of een route die we samen maken
  • Ik help je met de voorbereiding, logistiek en vervoer
  • Ik ben je mobiele verzorgingspost, support-crew en wie weet een tijdje je reisgenoot
  • D.m.v. GPS ben je te volgen voor je thuisfront
  • etc
Meer info PLAN B
Als gecertificeerd supervisor en coach heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met uiteenlopende vraagstukken. Nu ik inmiddels dagelijks wandel en op die manier veel buiten lag ineens de combinatie van coachen en wandelen voor de hand. Al wandelend kom je in de ideale omstandigheden om te reflecteren op waar jij tegen aan loopt in je werk of dagelijks leven. Voordat we afspreken om vaker te wandelen maken we eerst een klik-wandeling
Meer info Wandelcoaching
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Dudeljo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp