Copy

Pop-Up Trails in April

Wat heerlijk om weer es in kleine groepjes het bos in te gaan! Afgelopen week hebben verschillende lopers in viertallen kunnen genieten van het Doldersummerveld. Goed om met elkaar te ervaren dat het prima mogelijk is om met gezond verstand op kleine schaal ook binnen de beperking van deze tijd lekker met elkaar te lopen!

In april staan er nog 2 prachtige Pop-Up Trails gepland: 3 april op het Dwingelderveld en 24 april over de Woldberg en het mooie landgoed De Eese. De taak verdeling is simpel: jij loopt in een groepje van maximaal 4 mensen een heerlijke trail op GPS en ik zorg voor die route en wat lekkers onderweg en na afloop. Ik hou bij het samenstellen van de groepjes rekening met je tempo en zorg dat er altijd iemand met GPS ervaring mee loopt.

Het leuke van deze Pop-Up Trails voor mij is dat ik prachtige gebieden die ik globaal ken, voor jullie mag verkennen. Wandelend en fietsend en met tips van locale lopers weet ik de mooiste paadjes voor jullie te vinden!

Krijg je weer zin om wat doelgerichter te gaan trainen, nu er komende zomer wat meer mogelijk lijkt te zijn? Ik heb momenteel ruimte voor nieuwe atleten om te begeleiden. Check: https://dudeljo.nl/persoonlijk-trainingsschema/ Altijd met aandacht en volledig op maat, want niemand is een gemiddeld mens ;)

Voorlopig is ons land nog in lockdown en kun je nog een mooie lockdown challenge lopen: https://dudeljo.nl/challenges/

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten ergens in een mooi natuurgebied in een groepje van 4, tot dan!

Albert Pieter
Pop-up Trail Dwingelderveld 3 april 2021
Pop-up Trail Dwingelderveld 3 april 2021
€20.00
View
Pop-up Trail Woldberg 24 april 2021
Pop-up Trail Woldberg 24 april 2021
€20.00
View
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Dudeljo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp