Copy

Beste <<First Name>>,
Jij was er bij in juni: Pop-Up-Gravel #1 de GP Frank van Rijn. Een prachtige dag, mooie rit en heerlijke nazit. Gaaf dat je er bij was! Daarom krijg je nu als eerste bericht van Pop-Up-Gravel #2. De stamppot editie. DE opzet en schaalgrootte blijft zoals het was, dankzij jullie input en nieuwe partners durf ik toch te zeggen dat het een mooie upgrade t.o.v. de eerste editie. Voor de snelle beslissers geldt de kortingscode STAMPPOT5 voor 5,- korting op de aanschaf van een ticket in November. Check hieronder alle info en klik op de knop om je tickets te bestellen!

Pop-Up-Gravel #2: 150km (of minder ) gravel + koffie + warme hap + stamppot + bier 

Na een succesvolle en sfeervolle #1 nu een #2 in winterse en hopelijk barre, dan wel epische omstandigheden! Hoewel de deelnemers van de vorige, zomerse editie unaniem waren over het succes van bier en burger van Brasserie Oer na afloop hebben we toch gemeend hier van af te wijken: de jongens en meisjes van de gestampte pot verdienen in de winter een passend maal! Het bier zal in een stevige variant komen van de brouwers van Gula Bier.

Nog even: WTF is Pop-up gravel? Een DIY GPS gravelrit vanaf Havelte, dit keer over het Holtingerveld, Dwingelderveld, langs Echten, Zuidwolde, Zwarte Dennen, De Wijk, Ruinen, Ansen en Uffelte terug naar Havelte. Vooraf, onderweg en na afloop bijzondere aandacht voor de inwendige mensch. Klinkt goed toch? Naast de sublieme verzorging op genoemde momenten ben je aan je eigen verantwoordelijkheid, navigatieskills en doorzettingsvermogen uitgeleverd. Het moet immers wel een uitdaging blijven.

Dikke upgrade t.o.v. de vorige editie is naast de stamppot van Oer voor de stevige trek en het betere bier van Gula: een extra verzorgingspunt in de vorm van een soepje of warme hap bij Echtens Boshuys, direct naast het gevreesde keienpad. Tevens de mogelijheid je bidons te vullen en een Huma- gel mee te grissen. En natuurlijk de  goodiebag van Bikepackingshop.nl! 
Bestel je tickets (met korting)
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Dudeljo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp