Copy

Kleine stapjes

In het trainen van lopers leg ik vaak de nadruk op het maken van kleine stapjes. Veel en regelmatig kleine stapjes maken uiteindelijk een grote stap. Op het moment dat je de deur uitgaat voor weer zo'n klein stapje overzie je niet het grote geheel en voel je niet echt de impact van die kleine stap. Toch ben je door het regelmatig zetten van die kleine stappen aan het bouwen aan je grote doel!

Mijn stapjes zijn momenteel uitermate klein. Ook goed om es te ervaren. Een week geleden ben ik geopereerd en nu moet mijn lijf leren omgaan met een kunstheup. Een oefening in geduld zullen we maar zeggen ;) Maar het gaat vooruit, inmiddels loop ik al weer 900 meter! (met krukken)

Gelukkig zijn de vooruitzichten goed: binnen afzienbare tijd kan ik weer volop functioneren en bewegen. Hardlopen wordt erg afgeraden vanwege de piekbelasting. Een domper, maar ook een mogelijkheid om nieuwe terreinen te ontdekken. Wat dit voor de activiteiten van Dudeljo betekent weet ik nog niet goed. Met name de specifieke hardlooptrainingen zoals vorig seizoen de crosstrainingen in het bos zijn voor mij wat minder aantrekkelijk. Aan de andere kant lijken mij de wat meer avontuurlijke activiteiten zoals de Pop-up Trails nog steeds gaaf en mogelijk om te blijven organiseren. De komende tijd verzin ik waarschijnlijk nog allerlei nieuwe mogelijkheden, ik ken mezelf een beetje.

Wat sowieso doorgaat is het individueel begeleiden van sporters. Ik vind het ontzettend gaaf om op die manier betrokken te zijn bij de dromen, doelen en avonturen van anderen en daar mijn steentje aan bij te dragen. Sterker nog: de komende tijd heb ik ruimte voor het begeleiden van nieuwe lopers. Vooral in deze tijd van het wegvallen van georganiseerde uitdagingen kan ik je helpen je eigen uitdaging vorm te geven. Samen zoeken naar een goede balans tussen inspanning en herstel zodat je kunt pieken op het juiste moment!

Kun je mijn ervaring, kennis en aanmoediging best gebruiken? Check https://dudeljo.nl/online-coaching/ of neem contact met me!

Ja, ik wil meer info over je begeleiding
17 oktober sta ik langs het parcours van de Indian Summer Ultra. Dit jaar heb ik weer een aantal lopers begeleid die hier 50 of 87 km gaan lopen. Gaaf om dan zelf de vibes van zo'n prestatie een beetje mee te voelen in de mooie Drentse bossen. Dit jaar start er ook een Team Dudeljo als Estafette 5 of 6 lopers die samen 120km afleggen. Geweldige ervaring om dit als team te gaan doen lijkt me! We kunnen bijna een tweede team starten als we nog wat lopers vinden die mee willen doen. Lijkt het je gaaf om 1 of meerdere etappes van ongeveer 20km te lopen en met een enthousiast team op pad te gaan? Laat het me weten!
Ja ik doe mee met team Dudeljo!
Copyright © 2020 Dudeljo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp