Copy

Nieuwe vriendin!
Kijk, dit is mijn nieuwe vriendin Nadya :) Wie weet zie je haar de komende tijd een keer als ik haar mee neem naar een training of event! Overeenkomst tussen het trainen van Nadya en het trainen van hardlopers:
- alles draait om doseren: stappen vooruit die niet te klein, maar zeker niet te groot zijn
- positieve aandacht is key!

Tot zover de vergelijking;) Er is veel meer te zeggen natuurlijk over de training van hardlopers, mocht je daar interesse in hebben. Kun je mijn positieve benadering en aanmoediging goed gebruiken? En vindt je het fijn als ik samen met jou zoek naar de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid? Neem dan vooral contact op, ik heb op het moment weer wat ruimte voor nieuwe hardlopers.

Ja, ik wil meer info over je begeleiding
Crossen op de BIsschopsberg
Vorige week de aftrap van de crosstrainingen bij Havelterberg: mooie opkomst en lekker fanatiek gewerkt aan kracht en conditie! a.s. zondag opnieuw een uitdagende training voor hardlopers van ieder niveau. 
Op de volgende data in 2021 trainen we bij Havelterberg:

3 oktober

17 oktober

7 november

5 december

19 december

Ja, ik wil meer info de crosstrainingen
Ameland revisited

Ik kom al sinds ik peuter ben bijna jaarlijks op Ameland. Ik blijf maar terugkomen naar dit heerlijke eiland. Ik neem je graag het laatste weekend van oktober mee om te laten zien wat voor paradijs voor hardlopers het is. Voor een dagje of een heel weekend.

We hebben al een gezellige groep hardlopers bij elkaar voor 3 dagen trailplezier, maar jij kunt ook nog mee!
- Het hele weekend: er zijn nog 2 plekken vrij in een 4 persoonskamer, 
- Een dagje: je kunt op zaterdag met de groep meedoen aan de pop-up trail van de dag: afstanden tussen de 15 en 30 km. DIY GPS trail met uitgebreide verzorging ;)

Ook als niet-hardloper of geblesseerde hardloper kun je natuurlijk aansluiten, de routes zijn perfect voor een uitgebreide wandeling!
Ja, ik wil het hele weekend mee
Ja, ik wil een dag mee!
Facebook
Link
Website
Copyright © 2021 Dudeljo, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp