Copy
Na een fantastische zomer zijn wij weer volop in bedrijf. Er zijn nog mooie sportgroepen waar misschien nog een plekje voor jou is! Lees ook meer over onze vakantie activiteiten en de activiteiten die de komende tijd op de kalender staan waar jij ook aan mee kan doen. 
Herfst VakantieFUN
Do 20 oktober, 9.30-16.00 uur
Deze vakantie organiseren we een gezellige meidendag voor kinderen (6-17 jr) met een GGZ-indicatie uit Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Alkmaar en Dijk & Waard. Iedereen die zich als meisje identificeert kan zich aanmelden voor deze dag in De Meent vol dans, weerbaarheid, 'koken met Lotte' en creatieve activiteiten waaronder nagels stylen, sieraden maken, mini-fotoshoot, etc.
MEER INFO EN AANMELDEN VAKANTFUN
8 oktober PRET
Za 8 oktober, 14.30-16.30 uur
Op en rond 8 oktober worden er in Alkmaar veel activiteiten georganiseerd. Er zijn echter altijd kinderen en jongeren die hier niet aan mee kunnen doen. Het kan zijn dat je erg beweeglijk bent, of dat je je angstig voelt in een groep of teveel prikkels ervaart en daarom liever thuisblijft. Sport-Z wil dat íedereen op 8 oktober een leuke feestdag ervaart en organiseert daarom een sportmiddag voor de Alkmaarse jeugd die baat heeft bij structuur en professionele begeleiding in de afgebakende omgeving van sportcomplex De Meent.
MEER INFO EN AANMELDEN 8 OKTOBER PRET
Wandelestafette
In de week tegen eenzaamheid
De Buurtsportcoaches van de BUCH gemeenten organiseren deze week een wandelestafette en wij sluiten daar met verschillende activiteiten bij aan! Wil je ook mee wandelen dan staat het je vrij om gratis en zonder aanmelding aan te sluiten: 
-> Uitgeest Ontmoet: woensdag 5-10, 11.00-12.00 uur, verzamelen bij MHCU Uitgeest, De Koog, Niesvenstraat 16.
-> Castricum Ontmoet: woensdag 5-10, 13.00-14.00 uur, verzamelen bij FC Castricum, Noord-End, De Bloemen 2A.
MEER INFO WANDELESTAFETTE
Activiteit voor mantelzorgers
Ma 10 okt, 14.00-16.00 uur
Als je verantwoordelijk bent voor de langdurige zorg van een naaste, kan het fijn zijn er ook zelf af en toe even tussenuit te kunnen. Tijd voor jezelf en contact met mede-mantelzorgers: Het kan tijdens de Pilates & Essentrics les in Dorpshuis Hanswijk in Egmond a/d Hoef. De Maatschappelijk Sportregisseur organiseert deze activiteit speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Bergen.
MEER INFO EN AANMELDEN MANTELZORGERS
Sportcarrousel visuele beperking 
Diverse dagen/tijden
In september is de sportcarrousel voor mensen met een visuele beperking van start gegaan. De komende weken staan handboogschieten, zwemmen, spinning en yoga nog op het programma. U kunt zich alsnog voor één of meerdere sporten (gratis) aanmelden. Het hele programma vindt u op de website. Ook als u iemand met een visuele beperking wilt/kunt begeleiden kunt u zich aanmelden.
MEER INFO EN AANMELDEN SPORTCARROUSEL
Documentaireserie 'Nog een week'
Meld je nu aan!
In de serie Nog Een Week wordt telkens een kind tussen de 10 en 13 jaar geportretteerd in de aanloop naar een grote gebeurtenis in zijn of haar leven. "In deze serie zouden we ook graag in aflevering aandacht willen besteden aan kinderen met een handicap. Bijvoorbeeld nog een week.. tot het kind eindelijk weer een sport kan gaan beoefenen of een hulpmiddel krijgt waardoor veel meer mogelijk is." Voel jij je aangesproken? Vraag meer informatie op en meld je aan!
MEER INFO / AANMELDEN VIA eva@moondocs.nl / 06-24381062
Kinderfeestje
Outdoorpark Alkmaar, NERF of creatief 
Voor kinderen uit Alkmaarse gezinnen die thuis momenteel wat minder te besteden hebben organiseren we kinderfeestjes. Een unieke kans voor jou op een avontuurlijk feestje samen met maximaal 11 vriendjes en vriendinnetjes. Want wij willen net als jij, dat iedereen een kans krijgt om mee te doen. Dankzij het preventieakkoord van Alkmaar is dat nu mogelijk, want jij kan dankzij dit akkoord hier gratis aan meedoen.
MEER INFO EN AANMELDEN KINDERFEESTJE
SportFUN, SportMIXX, Wandel Bootcamp
Volg een proefles en doe mee
Voor kinderen en jongeren die niet mee kunnen komen met het reguliere aanbod organiseren wij diverse activiteiten. Zo kunnen jongeren (12-18 jaar) zowel in Alkmaar als Castricum (NIEUW!) op woensdagavond meedoen aan SportMIXX, waarbij je om de week diverse sportverenigingen bezoekt samen met de trainer. Voor de jongere kinderen is er SportFUN in beide gemeenten op woensdagmiddag. De jongvolwassenen kunnen in Castricum meedoen aan de wandelbootcamp groep
MEER INFO OVER O.A. SPORTMIXX
Bart wil het WK Parasurfing winnen
Lees het verhaal over deze vrijwilliger
Bart Beentjes is actief betrokken als vrijwilliger bij onze stichting. Daarnaast is hij hard aan het trainen voor het WK Parasurfen wat in december plaatsvindt in Californië. Om de reis te bekostigen is hij echter een crowdfunding gestart. Hij verscheen de laatste weken al met een filmpje op NH Media en een artikel in de LOV-krant in Limmen, maar zijn doel is nog niet bereikt. Wie helpt Bart het WK te winnen?!
LEES HET VERHAAL VAN BART EN HELP HEM OPWEG
UITGELICHT: Schaatsen bij ZOEFF
Elke zaterdag, van 10.00-11.00 uur
Vanaf 8 oktober start het schaatsseizoen weer bij schaatsvereniging ZOEFF op ijsbaan De Meent. Kan jij niet meekomen bij een reguliere schaatsvereniging, bijvoorbeeld vanwege een verstandelijke of lichamelijke beperking? Bij ZOEFF kan iedereen meedoen! Meld je nu aan voor een gratis proefles via secretaris.zoeff.aijc@gmail.com
NEEM CONTACT OP MET ZOEFF
Volg Sport-Z op social media
Actief op Facebook en Twitter
Het laatste nieuws, weetjes, sporttips in de wijk, filmpjes, artikelen en ga zo maar door... U vindt het op de Facebook-pagina en Instagram-account van Sport-Z. Volgt u ons al?
FACEBOOK PAGINA SPORT-Z
Verspreid het nieuws!
Sport-Z maakt graag gebruik van uw netwerk
Kent u nog ouders, verzorger, professionals, sportaanbieders of andere partners die geïnteresseerd zijn in de activiteiten van Sport-Z. Deel deze nieuwsbrief en via onderstaande link kunnen zij zich ook direct aanmelden!
AANMELDEN SPORT-Z NIEUWSBRIEF
Facebook
Link
Website
© 2020 Stichting Sport-Z. All rights reserved.
Stichting Sport-Z, Arubastraat 4, 1825 PV Alkmaar

Je ontvangt deze mail omdat je eerder contact hebt gehad met Sport-Z of deel hebt genomen aan activiteiten.
Je kunt je op elk moment hier uitschrijven.


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Sport-Z · Terborchlaan 301 · Alkmaar, Nh 1816 MH · Netherlands