Copy
 
   Abril 2022
El Valor Educatiu de les Colònies
Més de 100 nens i nenes ens han acompanyat en les primeres colònies organitzades per la Fundació aquest 2022, celebrades en dos torns. Tot i que acabem de tornar-ne, donada la importància que tenen i l'impacte positiu que generen en els infants,  ja estem preparant les d'estiu. 
Quina és la importància d'aquesta activitat ? T'expliquem més detalls.
Llegir més
Aplec de Sant Elies
Enguany amb la rehabilitació de Can Surell ens trobem més a prop que mai dels pobles que ens envolten. Per aquest motiu, ens hem sumat a l’aplec de Sant Elies acompanyant a l’alcaldessa, el capellà i tots els veïns i veïnes de Sant Pere de Vilamajor que cada any, com a tradició centenària, pugen a peu fins a dalt del turó on s'aixeca l'ermita de Sant Elies, passant per corriols que voregen les finques de La Casa de l'Aire.
Coneix la tradició
T'estiu Molt 2022
La campanya de vacances d’estiu de l’Ajuntament, sumada a la campanya de beques de la Fundació, busca facilitar l’accés a les activitats a tots els infants i adolescents de la ciutat de Barcelona, gràcies al suport econòmic i de recursos humans que proporcionen a aquelles famílies que, per motius econòmics o personals, necessiten ajudes i/o una atenció especial.
Llegir més
Recorda que pots seguir les nostres publicacions a les xarxes socials, Instagram i Twitter
Instagram
Twitter
Copyright © 2022 Fundació La Casa de l'Aire Roger Torné, Tots els drets reservats.


Vols canviar la forma de rebre els nostres missatges?
Actualitza preferències o dona't de baixa

Email Marketing Powered by Mailchimp