Copy
Veure aquest missatge al navegador - Ver este mensaje en navegador
Descarrega'l en PDF - Descárgalo en PDF
Febrer 2020 / Febrero 2020
www.lacasadelaire.org

Descobertes

Durant el mes de febrer 8 grups d’infants de diferents centres escolars de la ciutat de Barcelona, han pogut gaudir de l’educació en medi ambient dins del Parc Natural del Montseny. Una experiència vivencial, acompanyada de tallers, jocs i excursions.

Descubrimientos

Durante el mes de febrero 8 grupos de niños y niñas de diferentes centros escolares de la ciudad de Barcelona, han podido disfrutar de la educación en medio ambiente dentro del Parque Natural del Montseny. Una experiencia vivencial, acompañada de talleres, juegos y excursiones.

Carnestoltes

A la Casa de l’Aire Lleure hem gaudit de la màgia de Carnestoltes, creant disfresses divertides i reciclades, amb la participació de diversos grups d'infants de diferents barris de la ciutat i també del grup d’infants  del   programa Caixa  Proinfància  de L'Obra Social La Caixa.

Carnaval

En la Casa del Aire Lleure hemos disfrutado de la magia de Carnestoltes, creando disfraces divertidos y reciclados, con la participación de niños y niñas diferentes barrios de la ciudad y el grupo de infancia del programa CaixaProinfància de la Obra Social La Caixa.
 

Donar via PayPal o Credit Card
Facebook
Twitter
Instagram
La newsletter en PDF
Copyright © 2020 Fundació La Casa de l'Aire Roger Torné, Tots els drets reservats - Todos los derechos reservados.


Vols canviar com reps aquests missatges? - Quieres modificar como recibes estos mensajes?
Actualitza preferències - Actualiza preferencias o dona't de baixa - desuscríbete.

Email Marketing Powered by Mailchimp