Copy

Nieuwe ontwikkelingen binnen Rotterdam Steel Works.

 

Beste relatie,
Het is alweer even geleden dat u van ons een nieuwsbrief heeft mogen ontvangen. Maar dat betekend zeker niet dat er geen ontwikkleingen zijn binnen ons bedrijf. Via deze nieuwsbrief informeren wij u trots over de recente ontwikkelingen.

Belangrijke data

Tussen week 25 en 28 hebben wij verminderde capaciteit in plaatdikte t/m 15mm vanwege het plaatsen van een nieuwe plasmasnijmachine.

Wij zouden het dan ook prijs stellen als u uw orders tijdig wilt insturen zodat wij u nog tijdig van dienst kunnen zijn.

Nieuwe plasmasnijmachine

Ondanks wij nagenoeg niets aan promotie doen blijft ons volume stijgen. Niet alleen door de groei bij bestaande klanten maar ook door de aanwas van nieuwe klanten. Hieruit blijkt maar weer dat kwaliteit en korte levertijden de beste promotie voor een onderneming zijn.

Om de groei te kunnen blijven faciliteren hebben wij besloten om ons machinepark uit te breiden met één van de beste machines welke op dit moment verkrijgbaar is. De Microstep CombiCut.
Deze machine heeft een snijbereik van 16,5 x 3,5 meter en wordt uitgerust met 2 plasmasnijkoppen voor een nog kortere doorloopsnelheid. 1 van de snijkoppen is een 2,5D uitvoering. Hierdoor kunnen wij direct laskanten meesnijden om zo een dure extra bewerking naast de machine uit te sparen. Het is dan ook mogelijk om aan complexe contouren laskanten aan te brengen.

Voor een optimale snedekwaliteit hebben wij gekozen voor 2x een Hypertherm XPR plamabron met een vermogen van 300A


   

Afschuinen van buizen

Sinds kort hebben wij ook de mogelijkheid voor het doorsnijden van buizen en het direct aanbrengen van laskanten. Dit maximale diameter is hierin vrijwel onbeperkt .Wij voeren dit zowel uit in buizen uit eigen voorraad of door u toegeleverde buizen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Zaagwerk

Tegenwoordig kunnen wij ook zaagwerk voor u uitvoeren zoals strippen, kokers en profielen. Dit als extra aanvulling op onze complete pakket met snijwerk om U als klant nog beter te kunnen bedienen.
 

 

Vertrek van Patrick Liberton

Onze collega Patrick heeft recent besloten naar het buitenland te verhuizen en heeft daarom onze firma verlaten. Wij wensen hem al het beste voor de toekomst.

Wilt u a.u.b. zijn contactgegevens wissen uit uw administratie. U kunt zich richten tot Gerard de Kaper of Mohamed Chahchouhi.

Gerard de Kaper:          gerard@rotterdamsteelworks.nl
Mohamed Chahchouhi: mo@rotterdamsteelworks.nl

Website
LinkedIn
Copyright © 2019 Rotterdam Steel Works, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp