Copy

Nieuwe website online

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Op deze website is de meest actuele informatie te vinden. Daarnaast staan diverse mediafragmenten waardoor u een nog beter beeld krijgt van onze mogelijkheden.

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met deze nieuwe website op https://rotterdamsteelworks.nl

Mark Ruiter
Business developer

Mark Ruiter

mark@rotterdamsteelworks.nl
06-53403737


Mark Ruiter draagt al sinds de start van RSW zijn steentje bij. Naast dat de firma geheel draait op zijn ERP pakket heeft hij veel kennis van de markt, door die combinatie is hij als geen ander in staat om de firma voorop te laten lopen met de ontwikkelingen binnen de markt.

Mark zal de komende weken een groot deel van onze klanten en relaties binnen zijn netwerk bezoeken.
Uiteraard kunt u hem zelf ook uitnodigen voor een kop koffie, hij drinkt zijn koffie graag zwart.

Opnamen "How it's done"

Vorige week zijn er bij ons opnamen gemaakt voor het SBS 6 programma "How it's done". Er valt altijd veel meer te vertellen en te laten zien dan uiteindelijk zal worden uitgezonden maar het resultaat zal ongetwijfeld de moeite zijn om te bekijken.
Zodra het bekend is wanneer het wordt uitgezonden laten wij u dat weten via onze volgende nieuwsbrief.

Vorig jaar hebben wij reeds een bijdrage geleverd aan het programma "Nederland maakt het" van RTL Z. Deze aflevering is terug te zien op onze nieuwe website.

 

Vergroening RSW

Wij lopen graag vooruit op veel vlakken, denk aan ons moderne machinepark, vooruitstrevende digitale werkomgeving, personeelsbeleid etc.
Recent hebben wij de huurovereenkomst verlengt en daarop direct besloten de oude verlichting te vervangen door LED verlichting waardoor een reductie op het verbruik van c.a. 12.000W per uur (78%) is bereikt.
Tevens is er een daglichtschakelaar geplaatst om te voorkomen dat de lichten onnodig blijven branden wanneer er voldoende daglicht naar binnen valt.
Website
LinkedIn
Copyright © 2020 Rotterdam Steel Works, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp