Copy

Vlaamse Septemberverklaring, goed nieuws voor wie wilt slopen en bouwen!Hebt u een prachtig gelegen stukje grond gevonden, maar de woning die er op staat, voldoet niet aan uw wensen en moet daarom gesloopt worden? Dan is er goed nieuws voor u!

Onze Vlaamse regering heeft in zijn Septemberverklaring namelijk een maatregel genomen die de verkrotting in vele steden en gemeenten moet tegengaan en vernieuwbouw wilt stimuleren.

Indien u niet in een van de 13 Vlaamse centrumsteden woonde, kon u tot voor kort niet genieten van het stelsel van 6% BTW, maar betaalde u 21% BTW op de afbraak van die woning. Een groot verschil en onmiddellijk ook al een aanzienlijke hap uit uw bouwbudget!

Maar, Vlaams minister-president Geert Bourgeois kondigde afgelopen dinsdag aan dat elke eigenaar die niet in een centrumstad woont, zijn of haar woning sloopt en vervangt door een energie-efficiënte woning, een premie krijgt van 7.500€. Mooi meegenomen toch?

Houd dus zeker de website van Vlaanderen in het oog voor meer details en contacteer VANIGRO als we u van dienst kunnen zijn met de sloopwerken en het bouwrijp maken van uw terrein. Uiteraard steeds met vrijblijvende en gedetailleerde offerte.

VANIGRO, tot het uiterste met uw plannen!

informatiebron: www.vlaanderen.be

Lees in uw favoriete browser »
 
Google +
Google +
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Pinterest
Pinterest
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
RSS
RSS

Recente artikelen:


Containerdienst VANIGRO - leveringsradius
Afbraakwerken
 
Copyright © 2018 Vanigro | Van Nieuwenhuyse Grondwerken, All rights reserved.


This email was sent to <<Email Address *>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vanigro | Van Nieuwenhuyse Grondwerken · Puursesteenweg 392B · Bornem 2880 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp