Copy

Straatjutters, droogbloemen, de tuinvogeltelling en meer..

Maandelijks houden wij jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, trends op het gebied van bloemen en planten en onze leuke acties.

Kerstboom eruit, kamerplant erin!

Het team van Groencentrum De Veense Bukker kijkt met trots terug op 2019. Bedankt voor uw vertrouwen dit afgelopen jaar en wij zien u graag weer in het nieuwe jaar!

Droogbloemen die je huis nét dat beetje extra geven.

Droogbloemen zijn een grote interieurtrend op dit moment. In winkels, op beurzen en in tijdschriften, je ziet ze overal. Logisch ook, want deze bloemen hebben niet zoveel aandacht nodig als andere bloemen. Een boeket blijft weken staan en je hebt er geen omkijken meer naar. Je hoeft alleen maar te genieten van de warme kleuren.

Kom jij ze halen in onze winkel? Dian heeft verschillende stolpen gemaakt.

Winter openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zondag gesloten

Op zondag een boeketje halen? Dat kan! Onze kraam staat voor u klaar!

GEZOCHT:
Een 'Manusje van alles!'

In de periode van maart t/m september zijn wij op zoek naar iemand met groene vingers. Iemand die zich bezighoudt met het aanleggen/aanplanten/verzorgen van tuin en terras. Het gras netjes bijhoudt en de verschillende kleine klussen die er bij komen kijken op het terrein. Het zal ongeveer 12 tot 16 uur in de week in beslag nemen.

Meer informatie? Bel, mail of kom langs in winkel en dan kletsen we verder.

Straatjutters Kaag & Braassem gestart!

Een groep enthousiaste vrijwilligers is vorige week gestart met de straten rondom De Veense Bukker op te schonen. Vooral op het Veenderveld was erg veel zwerfvuil. Uiteindelijk in 1,5 uur 9 zakken vuil verzameld. Wij zijn trots op ze! Wil jij volgende keer ook mee doen met de Straatjutters? Volg ze op Facebook voor meer informatie.

Kinderpartijtje 'Kerststukjes maken'

Niet alleen de volwassenen hebben fanatiek kerstworkshops gedaan, maar ook een groep kinderen is afgelopen december bezig geweest. Een kinderpartijtje waarbij ze kerststukjes gingen maken, broodjes knakworst eten, cakejes eten en een speurtocht hebben gedaan. Ze hebben het super leuk gehad.

Wil jouw dochter of zoon ook een kinderpartijtje bij De Veense Bukker? Er is veel mogelijk! Neem contact op via mail of kom even langs in de winkel.
 

Woonplant van de maand:

Zamioculcas

Een makkelijke plant die veel wordt neergezet door studenten, op kantoren, publieke ruimtes of door de drukbezette mensen. Hij heeft weinig licht nodig en vindt het heerlijk als hij tussen zijn gietbeurten even droog is.

Bekijk deze Zamioculcas bij ons in de winkel.

Tuinvogeltelling op 24 t/m 26 januari

Heeft u nog geen voer in huis voor de tuinvogeltelling op 24 t/m 26 januari? Wij bieden verschillende voederhuisjes, vetbollen etc. aan in onze winkel.

Doe ook mee; het is leuk en nuttig! Hiermee kunnen we de vogels beter helpen en beschermen. Bekijk de video en zie hoe jij mee kan doen.
 
Facebook
Link
Email
Website
Hazenpad 1
2371 AA Roelofarendsveen
Telefoon: 071-3312673
Openingstijden:
Ma. t/m vrij. van 10:00 tot 17:00
Zat. van 9:00 tot 17:00
Zondag gesloten

Op zondag een boeketje halen? Dat kan! Onze kraam staat voor u klaar!
Schrijf mij uit voor deze nieuwsbrief of update mijn gegevens


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Groencentrum de veense bukker · Hazenpad 1 · Roelofarendsveen, ZH 2371 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp