Copy

En gladmelding til alle som bruker Tripletex!

Hano har ferdigstilt integrasjon med Tripletex. I motsetning til tidligere samkjøringer med regnskapssystemer, er dette en fullintegrert løsning, ikke en fil eksport/import.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling. Alternativt kan dere oppsøke Erik Bjønnes på vår stand

Les mer om Tripletex

2-trinns pålogging

Dette er en ny funksjon hvor du blir tilsendt en tilfeldig generert kode på SMS ved hver innlogging på ditt system (database). Du logger inn på vanlig måte med databasenavn, brukernavn og passord, men i tillegg vil du få beskjed om å taste inn en kode du mottar på SMS. Kontakt vår kundeservice dersom du ønsker å aktivere tjenesten.

  • Aktivering av tjenesten er kostnadsfri
  • Du er nødt til å bruke SMS-tjenesten
  • Utsendt SMS trekkes fra din SMS-saldo
  • SMS-kode blir tilsendt registrert mobilnummer tilknyttet bruker

Betaling Vipps

Vi har gjort det mulig å koble sammen din Vipps bedriftskonto med Hano slik at du kan ta betaling med Vipps fra dine kunder. 

Også på nett!
Sammen med denne integreringen har vi også gjort det mulig for dine kunder å forhåndsbetale avtalen sin på nett. Dette gjelder deg som benytter de nye kundesidene.

Kontakt Hano for oppsett av integrert Vipps.

Les mer om Vipps Bedrift

Elektronisk forsikringsoppgjør

Hano har i samarbeid med Oppgjørskontoret utviklet en løsning for elektronisk oversendelse av EHF-fakturaer til Oppgjørskontoret. Fakturaer som er tilknyttet en forsikringsavtale hos Falck Helse eller Storebrand vil dermed sendes direkte til Oppgjørskontoret fra ditt Hano-system.

Det er en forutsetning at man benytter denne løsningen for å være på listen over klinikker som anbefales og prioriteres av Falck Helse og Storebrand.

Helseerklæring

I Hano har du mulighet til å sende ut en helseerklæring til dine kunder. Dette er et digitalt skjema som kunden fyller ut og lagres direkte i kundens journal. Skjemaet sendes som en lenke til kunden på SMS eller e-post.

Klippekort

Det er også mulig å selge klippekort i Hano. Du kan lage ulike klippekort som har én eller flere behandlinger og sette antall klipp. Kontakt Hano for hjelp med oppsett.

SMS med innlogging til kundeside

Vi har nå lagt til en funksjon i ditt kunderegister hvor du kan trykke på knappen "Send lenke". Da vil kunden få en SMS med en lenke direkte til sine kundesider, helt utenom å måtte logge inn. Denne lenken vil kun vare i en begrenset tidsperiode.

Dette kan f.eks. benyttes for å innhente samtykke fra dine kunder på en enkel måte.

Sikkerhet på ditt passord

Dersom du ikke benytter deg av 2-trinns pålogging vil ditt passord være din eneste beskyttelse for at ikke uvedkommende kommer seg inn i ditt system. Det er derfor ekstra viktig å lage sterke passord, samt bytte det med jevne mellomrom. For å sikre at dine brukere har et sterkt passord kan du sette dette som et krav i ditt system. Du kan velge mellom tre ulike alternativer med økende grad av sikkerhet:

Lav: Minimum 4 tegn.
Medium: Minimum 6 tegn, store og små bokstaver.
Høy: Minimum 8 tegn, minst ett tall, samt store og små bokstaver

Copyright © 2018 Hano AS, All rights reserved.


Våre nyhetsbrev inneholder kun viktige nyheter som våre kunder burde vite om.