Copy
                                                                 
 
Har du problem att se detta mail - Klicka här!
MASENTIA
INBJUDAN
VÄLKOMMEN HEM TILL OSS!
Du har väl bokat in 15-16 maj i din kalender! Då är är det på nytt dags för Värnamo Industriexpo, ett event där 13 maskin- och teknikföretag  i Värnamo tillsammans anordnar husutställningar i sina egna lokaler.
 
Tack vare Värnamo Industriexpo och ett gott lokalt samarbete får vi åter igen chansen att bjuda in dig till oss på MASENTIA (tidigare TL MaskinPartner). På årets expo kan du bl.a se och uppleva den nya 3D-metallprintern Creator OR Laser och många andra spännande maskiner från våra välkända leverantörer, se maskinlista! Du får en bra inblick i ny teknik, du får träffa intressanta och inspirerande människor. Som vanligt bjuder vi även på lite god mat, denna gång från Stigs Café, Värnamo

Få ut 110% av din expodag, välkommen till oss på MASENTIA!


  
ANMÄLAN HÄR
.
.
Creator OR Laser 3D-metallprinter
Nu kan du snabbt och enkelt ta fram detaljer som inte kan tillverkas med traditionella metoder.
LÄS MER

     
.
.

Våra maskiner
Här kan du se vilka maskiner vi visar från våra leverantörer GF Machining Solutions, Matsuura, Geibel&Hots och Coherent.
 
MASKINLISTA
.
.
Våra meduställare:
.
.
Vi ses på Värnamo Industriexpo! 
Det är 8:e gången vi anordnar Värnamo Industriexpo som nu har blivit ett väletablerat evenemang! Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss på Masentia! Förutom att du som vanligt kan få en bit god mat så erbjuds du framtidens teknik i toppmoderna maskiner med fokus på kvalitet.
 
Under dessa dagar har du möjlighet att ställa frågor och utbyta idéer med våra säljare, tekniker och leverantörer. Du får se maskinerna live på nära håll och möta ett nätverk av goda kontakter.
.
.
 
EMO 2019
PS. Glöm inte heller EMO-mässan i Hannover 16-21:e september 2019!

Som vanligt hyr vi på Masentia vårt eget hotell, du är välkomen att bo med oss, hör av dig till Carola om du är intresserad! 
Din maskinpartner... 110%
Vill du inte ha fler nyhetsbrev? - Klicka här för att avanmäla dig!