Copy

Hej!

Det vankas snart semester och säkert en välförtjänt sådan. Våren har varit minst sagt speciell för oss allihopa, men innan vi lämnar den helt bakom oss vill vi på Borg Owilli passa på att dela med oss av tre ljusglimtar hittills under året:1. Sju nomineringar i Swedish Content Awards

Swedish Content Awards är uppskjutet till september men nomineringarna släpptes tidigare i juni och Borg Owilli tog hem hela sju stycken. Bland annat i dessa kategorier:

Kategori Offentlig sektor & Samhällsinformation: Transportföretagen - Vi Kör!
Årets video B2C: Postnord - Min Passion
Årets Native: Akademikernas a-kassa -180 hp  
Årets sociala medier: Akademikernas a-kassa - A-kassan är en bra idé i det verkliga livet, 


2. Essential Talks för Essity
Tillsammans med världens största hälso- och hygienföretag Essity har vi släppt ett  specialavsnitt om hur samhället förändrats av pandemin. Det kan ni lyssna på här. Detta är en del av en större podcastsatsning som heter Essential Talks, vilken går ut på att bryta tabun kring vanligt förekommande kroppsliga åkommor som inkontinens, mens, övervikt och hygien. Övriga avsnitt släpps senare i sommar. Vi garanterar er intressanta berättelser, känslor, hjärna och ett produktionsvärde som håller en väldigt hög nivå. 

Det här vår första produktion som faller inom vår nystartade kategori Telling Stories3. Kommunikation under pandemi?
Borg Owillis ABM-expert Erik Annerberg har jobbat intensivt under våren för att hjälpa företag att nå ut under coronaepedemin. Läs mer om hans tips här

Borg Owilli är en prisbelönad contentbyrå som även är specialiserade inom distribution. I kampen om människor uppmärksamhet är vår metod kvalitativt innehåll till rätt målgrupp  genom exklusiva distributionskanaler för att ni ska lyckas med er kommunikation.

Vi önskar er en trevlig sommar och hörs igen i höst, laddade med ny energi! ☀️

Team Borg Owilli

KONTAKTA OSS
LinkedIn
Facebook
YouTube
Email
Copyright © 2020 Borg & Owilli AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp