Copy

BO Talks x Emil Persson & Jimmy Sandell


Jimmy Sandell, kommunikations- och näringspolitisk chef på Livsmedelsföretagen, har tillsammans med Borg Owilli lyckats med konststycket att bygga upp både följarskara och tittarsiffror på det svårflörtade Youtube med den egna satsningen “Halloj Kylskåpet”. Efter två framgångsrika säsonger med Edvin Törnblom vid rodret har ingen mindre än Sofia Dalén nu axlat programledarrollen inför den tredje. 

Emil Persson har i sin tur gjort sig ett namn som en av Sveriges vassaste tungor med sin podcast "Fördomspodden". Men även om det var hans giftiga och inte sällan överdrivet specifika fördomar som till slut vann svenska folkets hjärtan har han länge förtjänat deras gunst. Bakom kameran har han framgångsrikt jobbat med produktioner som "Breaking News" och “Alla mot alla” och måste nog sägas vara en expert på högkvalitativ underhållning.

Tillsammans kör Jimmy och Emil ett inspirerande snack om hur man skapar innehåll som folk faktiskt vill ta del av trots vår samtids oförlåtande mediaklimat. Välkomna!

 
ANMÄL MIG
Copyright © 2022 Borg & Owilli AB, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.
LinkedIn LinkedIn
Instagram Instagram
Hemsida Hemsida


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Borg & Owilli AB · Humlegårdsgatan 17, 7 tr · Stockholm 11446 · Sweden