Copy

Hej kära kund,

Du har tidigare investerat i distribution och content marketing hos oss. Vi är glada att ni valde oss som leverantör och vi hoppas att ni var nöjda med samarbetet. Att marknadsföring och kommunikation inte är det första man prioriterar i stunder som dessa är förståeligt. Vi uppmanar vissa av våra kunder att gasa på och ta tillfället i akt att gå om sina konkurrenter, men vi är såklart medvetna om att alla har sin egen verklighet att förhålla sig till. Är uppförsbacken för brant, gör man kanske klokast i att avvakta. Som många väljer att göra just nu.

Vi på Borg Owilli håller gott mod och hittar möjligheter trots rådande omständigheter. Vara kollegor fortsätter att göra sitt bästa varje dag, precis som vi alltid har gjort. Precis som ni gör.

Som en utsträckt hand till våra tidigare kunder bjuder vi nu och tills vidare på både koncept och idé, samt erbjuder väldigt förmånliga rabatter på våra konsultarvoden inom strategi, textproduktion, grafik, podcast och video. Hos oss får ni 100% dedikerade kollegor som garanterar er bästa möjliga service och kvalitet i det vi levererar. Givet också en stor förståelse för er situation.

Allt gott och ta hand om er!

David Borg & Mike Owilli med team

KONTAKTA OSS FÖR KONSULTATION

Nyhet! Studioproduktion
Under april utökar vi vårt erbjudande för att göra det enklare för företag att kommunicera internt och externt under rådande läge. Vi kan nu tillhandahålla en enklare tv-studio som man kan hyra per halvdag för att spela in viktig information med exempelvis era experter. I produktionen ingår allt – inklusive manus, projektledning, produktion, hyra av studio och filmteam samt klippning. Vill ni sända live eller erbjuda livekommentarer kan vi även lösa detta. Kontakta oss för att få veta mer!
KONTAKTA OSS

Rabatterade erbjudanden april-juni

KONTAKTA OSS
LinkedIn
Facebook
YouTube
Email
Copyright © 2020 Borg & Owilli AB, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp