Copy
Logo

Wat Mag Je Verwachten in 2022?

Beste <<First Name>>,

2021 was voor ons een jaar van tegenstellingen. Er golden beperkingen, je kon niet altijd gaan en staan waar en wanneer je wil, en je favoriete activiteit of bestemming kon misschien niet doorgaan.

En toch biedt dat soms een ander perspectief. Mensen gaan anders om met hun tijd, de beleving van de doordeweekse dag is anders. En niet weinig doeners en denkers voelden de drang om een en ander van zich af te schrijven! En dat is goed. En gezond. En maakt je blij.

SCHRIJF HET VAN JE AF!

Maar wat betekent dat voor 2022? En voor jou?

Dat kan ik niet bedenken, natuurlijk. Maar voor Het Noteerhuis betekent het in ieder geval dat nog harder op zoek zijn gegaan naar bijzondere stationery!

UPDATE - Vandaag zijn de notitieboeken van Gmund aangekomen. En nu ik ze hier echt voor me ben, ben ik nog enthousiaster over dit merk.

Als abonnee van onze nieuwsbrief krijg je dit nieuws dus heet van de pers! Kom dus gerust al eens kijken en wees er als de eerste bij! De aankondiging via social media volgt morgen in de loop van de dag.

GMUND SHOPPEN

Wat Nog ?

Hieronder nog een paar categorieën waarvan we meer keuze in Huis willen halen:

  • briefpapier, correspondentie artikelen: deze categorie is nieuw. Ik weet dat er een paar merken zijn met uitzonderlijk goed papier, een daarvan willen we een mooi aanbod in de shop. Kwaliteit blijft voorop staan, het papier moet geschikt zijn voor het beschrijven met vulpen en balpen, of gelroller en zelf potlood!

  • planners en lijstjes - die zijn nu eenmaal populair en vooral blijvend inzetbaar

  • notitieblokken: het notitieblok is uitermate geschikt én gewenst voor te thuiswerkplek. Je hebt het constant naast je liggen en het dient de mens voor het maken van snelle notities tijdens de skype of zoomsessie. Blaadjes moeten netjes afscheurbaar zijn, en misschien wil je je blok ook wel eens meenemen. Dus een kaft is net zo handig.

  • vulpotloden: zijn eigenlijk nooit weggeweest. Waar mogelijk breiden we het aanbod van onze huismerken Koh-i-Noor en Kaweco uit.

  • fineliners: hier wil ik wat extra keuze in de winkel krijgen. Goeie fineliners vinden is nogal een uitdaging. Maar ze zijn onontbeerlijk voor wie een notitieboek wil inrichten of structureren, of voor de bullet journalers, of voor de occasionele urban sketcher.

  • en heel misschien: gelrollers! Ik ben zelf fan van gelpennen omdat ze vlot veel inkt afgeven en toch watergebaseerd zijn. Een gelroller schrijft ‘voller’ dan een balpen en is geschikt voor bijna eender welk soort papier. Met andere woorden: soms een goed alternatief voor een vulpen.

Ik heb energie, en goesting, om blijvend van Het Noteerhuis iets moois te maken. Een plek in het webwinkel ecosysteem waar je graag mag komen om je favoriete stationery uit te zoeken!

Mag ik je in ieder geval een mooie Eindejaar toewensen, en een prachtige start van het Nieuwe Jaar 2022, een jaar van opportuniteiten! Mis ze niet!

Robin.