Copy

Winsor & Newton Fineliners en Markers

Fineliners en sketchpads 16:9

Eerder dit jaar zagen we op de Papershow het vernieuwde aanbod van Winsor & Newton. Een gekende naam op het vlak van professionele teken- en schetsbenodigdheden.

We waren direct enorm gecharmeerd door hun fineliners en sketchpads.

De fineliners zijn eenvoudig van ontwerp, zoals we dat graag hebben, en professioneel van kwaliteit. Kleurvaste inkt, verlengde steel, ergonomisch ontwerp.

De sketchpads zijn uniek, omdat ze een 16:9 verhouding hebben. Dat betekent dat je schets of ontwerp na inscannen direct op je computerscherm past. Want zeg nu zelf, wie gebruikt er nog een 6:4 beeldverhouding?

bekijk de collectie

Brushmarkers - Neon Markers - Metallic Markers

Het werd ook wel eens tijd, zo dachten we, om goeie markeerstiften in ons aanbod op te nemen. Met bijzondere kleuren of effecten. Met goeie dekking en afgifte van kleur.

Ook bij Winsor & Newton vinden we die! W&N heeft meerdere soorten markeerstiften of markers, en Het Noteerhuis heeft daar een kleine selectie uit gemaakt. Om mee te beginnen.

De Promarker is een professionele marker, en de brushmarker is een variant die een fijne penseelpunt heeft (brush) naast de gewone vilten stiftpunt. De Promarker Brush is dus een markeer- en penseelstift in één. 

De niet-giftige inkt op alcoholbasis kan gemakkelijk in lagen aangebracht worden en kan gemengd worden met andere kleuren. Je kan op die manier eindeloos variaties op kleurdiepte en toon maken.

We denken dan ook dat deze brushmarker erg geschikt is voor schetsen en handlettering / brushlettering.

naar de markers!

En om te gummen ?

Tja, deze gum van Winsor & Newton natuurlijk!

Gummetje halen »

In de aanbieding

Vergeet niet: we hebben altijd mooie aanbiedingen in de shop.

Aanbiedingen bekijken »

Link
Pinterest
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Het Noteerhuis, All rights reserved.


Je kan zelf bepalen hoe je deze emails ontvangt.
Je kan je voorkeuren bijwerken of jezelf afmelden voor deze lijst van bestemmelingen.

Email Marketing Powered by Mailchimp