Copy

Beste klimmers!
 

Gelukkig mogen we open blijven! Dat is super. Vandaag 14 oktober gaat alles nog door. Vanaf woensdag 14 oktober, 22.00 uur zijn er wel nieuwe regels waar we ons aan moeten houden, om te zorgen dat we kunnen blijven klimmen en boulderen.

We hebben even behoorlijk moeten puzzelen en zijn tot de volgende maatregelen gekomen om jullie een COVID-19 proof plekje te geven...

 • Vanaf donderdag 15 oktober zijn mondkapjes verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder wanneer je niet actief aan het klimmen of boulderen bent. 

 • De kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus zoveel mogelijk omgekleed naar de hal.

 • Er moet voor álle tijdslots gereserveerd worden. 

 • De klimklUP trainingen voor de jeugd gaan gewoon door en er hoeft niet gereserveerd te worden. Wel graag op tijd bij de trainer afmelden als je er niet bij kunt zijn.  
   
 • Vanaf maandag 19-10 gaan de volwassen trainingen voorlopig niet meer door. Wel zal de trainer na de herfstvakantie, vanaf 26 oktober, aanwezig zijn in de hal op de normale avond om toezicht te houden op de Corona richtlijnen èn om je individueel tips en tricks te geven. Zit je in een trainingsgroep, zorg er dan voor dat je zelf je tijdsslot reserveert, dit kan niet meer via de trainer!
   
 • Ook voor het boulderen moet gereserveerd worden via de zogenaamde Boulder-knop. Onder het motto… als je niet kunt klimmen, kun je wel ff lekker boulderen en krachttrainen
   
 • Je gaat dus of klimmen of boulderen. Je kunt mag niet van de boulderverdieping naar de klimverdieping of omgekeerd.
   
 • Voor de komende week waren alle avond-tijdslots volgeboekt. Met de nieuwe maatregelen omtrent capaciteit zijn we genoodzaakt om klimmers af te bellen/mailen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor. Mocht je zelf al andere plannen hebben, laat ons dat zo snel mogelijk weten. Je maakt andere klimmers dan weer heel blij!
 • Ondanks dat de 1½ meter afstand een stuk eenvoudiger wordt, willen we jullie wel dringend verzoeken op te blijven letten. Houd afstand, was je handen voor het klimmen en er na. Let even op de looproutes. Gebruik lekker veel pof en blijf vooral gezond. Voel je je toch niet zo lekker? Dan wensen we je veel beterschap, blijf dan thuis en annuleer dan even.

 • Tip! Overdag hebben we alle ruimte voor je, dus als je thuis aan het werk bent en je hebt zin… ben je van harte welkom! We zien je graag.

 • We wensen jullie alle gezondheid toe en gelukkig nog steeds heel veel klim- en boulderplezier.

Tot klim- en boulderse!

Team Neoliet Tilburg!!

 

naar onze facebookpagina
Website Neoliet
Instagram
Copyright © 2020 Klimcentrum Neoliet Tilburg, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp