Copy
Verzilver dat ticket naar online succes!

Je onderneming staat, de klanten komen gestaag binnen en de zaken gaan eigenlijk best wel heel erg prima. Toch heb je het gevoel dat alle facetten nog niet helemaal samenkomen zoals je dat graag zou willen. Je kunt nog alle kanten op, pak daarom zo snel mogelijk de kans om dat ticket naar (online) succes te verzilveren.

Het is van groot belang dat alle echt facetten samenkomen en elkaar versterken. En dat is precies wat je mist, toch?! Daar helpt Frosje je graag verder. Met de drie korte tips uit deze welkomstmail, check je de online gezondheid van jouw onderneming. Gewoon, omdat ik je alle gezondheid van de wereld toe wens en blij ben dat je je aangemeld hebt!
  Vertaal het verhaal

Om het online imago van jouw onderneming naadloos aan te sluiten bij jouw offline bedrijf, is het belangrijk dat je in kaart brengt welk verhaal je precies vertelt of wil vertellen. Wat heb jij jouw (potentiële) klant te bieden, dat zij bij de concurrentie niet zullen vinden? Stel jezelf dan ook de volgende vragen:
  • Wie is de doelgroep?
  • Waar is de doelgroep te vinden?
  • Hoe kan ik hen het beste aanspreken?
  • Wat wil ik hen vertellen?
Door de antwoorden op deze vragen te verwerken in de stem die je online laat horen, vertaal je het offline verhaal van jouw onderneming naar een online beleving van jouw merk met karakter. Jouw karakter!
  Laat zien wie je bent
 
Het gaat niet alleen om het product. Ook de gezichten, bedrijfsvoering en passie achter jouw onderneming telt mee bij de doelgroep. Laat daarom altijd vol trots zien wie je bent en met wie jij het succes van de onderneming voor elkaar bokst.
 
Want waarom zou je niet trots zijn? Je bent toch júíst beretrots op jouw bedrijf, de klanten in het portfolio en het team waarmee jullie richting de top werken? Ga voor puur, persoonlijk en betrouwbaar en geloofwaardig. Met hier en daar af en toe een uitstapje buiten de lijntjes of met een rauw randje, gewoon omdat het kan, maar altijd precies zoals je het offline ook zou doen!
  Blijven boeien

Om mee te blijven tellen in jouw specifieke branche is het belangrijk dat je de beoogde doelgroep constant blijft boeien. Je moet dus echt met de tijd en flow meegaan wil je effect zien van jouw online activiteiten. Dat vergt tijd en moeite, maar betaalt zich op de lange termijn zeker terug. Blijf trouw aan je merk, visie en missie en neem de (potentiële) klant mee.

Dit doe je door op regelmatige basis je online stem te laten horen en de doelgroep een kijkje te geven in jouw wereld. De wereld van jouw merk. Video's, beelden, artikelen, foto's, brochures... Noem maar op! Alles in de stijl van jouw merk.

"Maak werk van je merk!"
 
Kun jij deze korte checklist met een grote glimlach afvinken? Goed zo, lekker bezig! Met de online gezondheid van jouw onderneming zit het wel goed. Wil je toch dat ik even met je meekijk? Dan kan dat natuurlijk! Stuur een mailtje met jouw vraag en dan komt Frosje zo snel mogelijk met een kort advies bij je terug.

Was deze korte checklist voor jou vooral een soort walk of shame en baal je ervan dat je geen vinkjes hebt kunnen zetten? Geen paniek! Jouw online gezondheid heeft gewoon even een lekkere boost nodig. Vul het formulier in en dan neemt Frosje zo snel mogelijk contact met je op. Samen maken we werk van je merk!
 
Naar het formulier
Frosje Branding & Content, voor kleine tot middelgrote ondernemers. Sinds 2018, op z'n Rotterdams!
Copyright © 2020 Frosje | Branding & Content, All rights reserved.