Copy

Moktamee officieel open

Het spandoek hangt boven de hoofdingang en dus is het gebouw vanaf nu offcieel van Moktamee. Ook de website (www.moktamee.be) kreeg een upgrade. Ga zeker een kijkje nemen.

Vandaag, donderdag 15 oktober, knippen we het spreekwoordelijke lint door in aanwezigheid van de pers en vertegenwoordigers van de stad. We hadden graag een groter openingsfeest gehouden, maar dat is om begrijpelijke redenen niet mogelijk. Maar onderaan deze nieuwsflash lees je hoe en wanneer je wel mee kan komen feesten.

Eerste bewoners
Ondertussen hebben de eerste bewoners van Moktamee al hun intrek genomen. De pioniers die zich een half jaar geleden al hadden aangemeld en nu als eerste de kans kregen om hun plekje te reserveren en in te richten. Drie ruimtes zijn al in gebruik, dus er is al aardig wat beweging in het gebouw.

Op zoek naar een plek?

Een werkplek bij Moktamee kost standaard tussen €50 en €150 per maand. Daarvoor krijg je ongeveer 20m2 en alle basisvoorzieningen zoals water, elektriciteit, Wi-Fi... Je betaalt €150 als je de plek alleen gebruikt. En €75 of €50 als je een plek deelt met een of twee andere bewoners (bv. als jullie toch op andere momenten van de dag of week willen werken). Een ruimte bij Moktamee heeft steeds meerdere werkplekken. De genoemde formules zijn richtinggevend. Afhankelijk van je specifieke behoefte kan er een afspraak op maat gemaakt worden.

Wie op zoek is naar een ruimte en wil komen kijken kan nu rechtstreeks een afspraak boeken voor een bezoek ter plaatse. De online kalender staat steeds open voor de komende maand en je kan er een tijdsslot reserveren voor een persoonlijk, Corona-proof, bezoek. Wie een workshop wil organiseren, vragen we om pas vanaf december een afspraak te plannen. Op dat moment zullen er meer details zijn over de mogelijkheden voor eenmalig gebruik van onze ruimtes.

Plan je bezoek

Kom je mee feesten?

Dat kan! Koop een steen en nodig jezelf uit op de Moktamee Bricknic.

Iedereen die de community steunt, maakt er ook deel van uit en voor hen organiseert Moktamee een passend feest zodra de COVID-barometer het toelaat (hopelijk vóór de zomer van 2021).

Bricknic is een gezamenlijke kook- en eetervaring die geïnspireerd is door eeuwenoude Oost-Afrikaanse tradities van samen komen en eten. Deelnemers doen rauwe ingrediënten in een uitgeholde baksteen en bouwen er vervolgens een oven mee. Nadat de collectieve oven een uurtje is gestookt, kan iedereen genieten van de gemaakte creaties. De bakstenen zijn herbruikbaar en je kan er ook in de oven of op de barbecue mee koken. Dus iedereen met een Bricknic-steen kan op eigen initiatief Bricknics organiseren.

Het concept is uitgevonden door enkele afgestudeerde ontwerpers van de Design Academy in Eindhoven. Iedereen die op hun site een Moktamee-steen koopt, steunt daarmee de community met een kleine financiële bijdrage (€15 per verkochte Moktamee-steen) en krijgt automatisch een uitnodiging zodra de datum van de post-COVID Bricknic bekend is.

Koop hier je Moktamee-steen
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Meld je aan via onze website
Copyright © 2020 Moktamee, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp