Copy
View this email in your browser
YOGAMUDRA Yogalæreruddannelse || 200 magiske og transformerende timer

YOGAMUDRA Yogalæreruddannelser 2020-21 - Book nu og få 'early bird' rabat

For English, please scroll down

Vi har uddannet dygtige yogalærere siden 2011. Nogle tager vores uddannelse for deres egen skyld, som selvforkælelse og for at fordybe sig i deres yogapraksis. Andre har taget uddannelsen og har efterfølgende etableret sig om yogalærere med succes.
 

Læs om uddannelsen i detaljer her


Start i København - 25 onsdage - fra 23. sept. 2020 til 28. april 2021
For dig, der er fri til at planlægge din tid i hverdagen og gerne vil holde weekenderne fri, og for dig, der foretrækker læring i mindre portioner og med masser af plads til at fordøje og fordybe dig.

  • 'Early bird' rabat indtil 23. august
  • Betaling i rater er muligt

Start i Gadevang (ved Hillerød) - 8 weekender - fra 23. okt. 2020 til 21. marts 2021
For dig, der holder af intensiv fordybelse - og natur. Også her er der god tid til at fordøje og fordybe dig imellem weekenderne. Rammerne er intet mindre end fantastiske, med Gribskov i forhaven!

  • 'Early bird' rabat indtil 23. september
  • Betaling i rater er muligt

200 magiske og transformerende timer
Vores uddannelse henvender sig både til dig, der gerne vil fordybe dig i yoga for din egen udviklings skyld, og til dig der gerne vil begynde at formidle din passion for yoga videre til andre. Din undervisning udspringer af din egen, personlige yogapraksis, og derfor er udviklingen af din egen praksis i centrum på hele uddannelsesforløbet.

Vi lægger vægt på, at du får skabt (eller videreudviklet) en yogapraksis, der er balanceret og helhedsorienteret.

Det betyder, at du ud over asana (yogastillinger) i hele forløbet skal arbejde regelmæssigt på udvikling af en komplet pranayama- (åndedræt), meditations- og yoga nidra (dyb afspændings-) praksis. Vi mener, at disse er helt uundværlige komponenter i en balanceret yogapraksis, og heldigvis kan dedikeret praksis af grundlæggende og enkle teknikker have en meget stor effekt. Så vi når langt selv med blot 200 timer til rådighed.

Vi præsenterer forskellige tilgange til asana inkl. Astanga, Vinyasa/flow og Hatha, og du skal regne med at afsætte tid hver dag derhjemme til at praktisere de sekvenser, vi underviser i.

Vi deler (minimum) tre grundsekvenser med dig og viser dig et hav af variationsmuligheder! Efter endt uddannelse kan du på fornuftig vis selv sammensætte sekvenser til egen praksis og/eller undervisning, der spænder fra det blide og nærende til det kraftfulde og styrkende. Med andre ord: du får en værktøjskasse fuld af værktøjer til at sammensætte velkomponerede yogaklasser.

Uddannelsen er meget praktisk orienteret, men undervisning i både anatomi, yogaens historie og filosofi/psykologi vil støtte op om det praktiske.

Vores uddannelse er registreret hos Yoga Alliance efter 200-timers standarden.

 

Læs om uddannelsen i detaljer her

Ansøgningsskema


Vi glæder os til at høre fra dig - og vi glæder os vildt meget til at have dig med på en fantastisk rejse ind i yogaen. 

... Og et lille pip om noget helt andet ... Tjek vores nye Gravidyoga online 8-ugers kursus ud, hvis du (eller en, du holder af) er gravid og gerne vil nyde graviditeten til fulde og blive klar til en fantastisk fødsel!! 22 timers Gravidyoga (bevægelse, åndedræt, afspænding mv.) og grundig fødselsforberedelse og Fødselsyoga - lige når det passer dig (eller hende).

YOGAMUDRA Yoga teacher trainings 2020-21 - Book now for early bird discount

We have been training competent yoga teachers since 2011. Some complete our training for their own sake, as self-pampering and to immerse themselves in their yoga practice. Others have taken the training and have subsequently established themselves as yoga teachers with success.

We are offering two programs starting this fall. But, unfortunately, at the moment we only offer yoga teacher trainings in Danish.

Feel free to forward this message, if you have Danish friends interested in in-depth training with highly experienced teacher trainers! We have both been teaching yoga since 2001 and our personal experience goes further back, of course, to the mid 1990's.

Love and gratitude,

Bodil and Peter
YOGAMUDRA co-founders
facebook.com/YOGAMUDRA
yogamudra.dk
instagram.com/yogamudracopenhagen/
Copyright © 2020 YOGAMUDRA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp