Copy
View this email in your browser
Tag din yoga til næste niveau igennem 200 timers fordybelse / yogalæreruddannelse

Kære yogaven!
 

Yoga is not about self-improvement or making ourselves better.
It is a process of deconstructing all the barriers we may have erected
that prevents us from having an authentic connection
with ourselves and with the world. 
– Donna Farhi


Noget af det bedste ved 2021 var at deltage i Donna Farhis 7 måneder lange The Art of Teaching immersion for yogalærere! Vi var begge med. Og det var vidunderligt at få lov til at være nysgerrig elev og at få ny indsigt og friske perspektiver på den yoga, vi har beskæftiget os intensivt med i de sidste 20+ år.

Måske er 2022 året, hvor din yogapraksis skal have et kæmpe boost? 

Det er præcis, hvad vores 200-timers yogalæreruddannelse er! Og selvfølgelig har den også får et "frisk pift af Donna", både i praksisserne og i teori-delen.

Næste hold starter 11. marts.

Der er early bird rabat til og med 11. februar, én måned fra i dag. Ansøger og betaler du inden denne dato, sparer du 2.000 kr. (og betaler i alt 22.000 kr.).

Læser du disse linjer, vil vi gerne tilbyde dig en ekstra early bird rabat på 1.000 kr. oveni! Men så skal du også sende din ansøgning nu (eller indenfor de aller nærmeste dage) og sørge for, at vi har din betaling senest om én uge, tirsdag 18. januar. Du sparer 3.000 kr. (og betaler i alt 21.000 kr.).

Bemærk, at vi mødes 20 dage kl. 8:30-18, fordelt på 8 moduler. Du får 180 varierede og inspirerende og transformerende timer ansigt-til-ansigt med to meget erfarne yogalærere – vi har undervist tusindvis af timer og tusindvis af elever siden starten i 2001, og vi har meget på hjerte, vi gerne vil dele med dig! Du skal også sætte tid af til hjemmepraksis mv. mellem modulerne.

Uddannelsen er...

 • For dig, der sætter pris på små hold og det nærvær og den individuelle opmærksomhed, det giver plads til. 

  Der er maks. 10 deltagere pr. hold. 

   
 • For dig, der sætter pris på undervisere, som nok har lang erfaring, men ingen firkantede svar.

  Jo mere vi ved, jo mere ved vi også, at vi ikke ved! Også når det kommer til yoga. Men vi er altid friske på en god og oplysende diskussion, så kom med dine input så bliver vi alle lidt (eller meget) klogere!

   
 • For dig, der har tid og stor lyst til at fordybe dig i yogaens univers fra mange indgangsvinkler.

  Vi er tilhængere af variation i bevægelse og tilslutter os ikke ét system indenfor yoga. Alt, hvad vi underviser i, kan tilpasses til din krop og dine omstændigheder. Til gengæld skal du love at øve dig. – Og så er yoga selvfølgelig også meget mere end stillinger, og vi gør os umage for at komme hele vejen rundt på uddannelsen. 

   
 • For dig, der drømmer om at dele din passion for yoga med andre og også gerne vil være særdeles godt rustet, når du springer ud som yogalærer.

  Eller hvis du springer ud. Du behøver nemlig ikke at ville undervise efterfølgende. Du er lige så velkommen bare for din egen skyld. Lad tiden vise...

   

Læs først vores grundige beskrivelse af uddannelsen, hvor du finder svar på det meste. Mangler du svar på noget, så er du meget velkommen til at sende os en mail på bodil@ eller peter@, bruge kontakt os på websitet eller at ringe til Bodil på 6065 9591 eller Peter på 2814 8591. (Vi er dog begrænset tilgængelige fredag-søndag, hvor vi underviser modul 5 for det igangværende hold #5 i Gadevang).

Fik vi sagt, at vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!? Send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi læser ansøgninger og sender svar tilbage i den rækkefølge, de kommer ind – og der er som sagt maks. plads til 10 deltagere i alt.

Se også
Workshop med Peter 29-30. januar NY
– Din yogapraksis online, platform og fællesskab for dig, der elsker variation i din yogapraksis – ugentlige livestream klasser og on-demand yoga (75+ timer), som giver dig mere frihed i krop og sind.
Yoga nidra deluxe, 20 af Bodils yoga indra optagelser i str. XS, S, M og L (12-30 minutter) til download og evigt eje.
– Vores YouTube kanal, inkl. smagsprøver på Din yogapraksis online.
– Gravidyoga online 8-ugers kursus, inkl. 22 timers Gravidyoga, fødselsforberedelse og Fødselsyoga lige når det passer dig og live Q&A hver anden uge – fordi alle gravide fortjener en stærk graviditet og en fantastisk fødsel.

Kærlige hilsner,

Bodil og Peter
YOGAMUDRA grundlæggere
  
facebook.com/YOGAMUDRA
yogamudra.dk
instagram.com/yogamudra.dk/
Email
Copyright © 2022 YOGAMUDRA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp