Copy
View this email in your browser
Yogaforkælelse fra os til dig 1-24. december

Kære yogaven!
 

refuel your soul, love.
this is a long drive.

JH Hard


Så er der under tre dage, til første låge i Yoga julekalenderen 2021 kan åbnes! Det sker onsdag 1. dec. kl. 6:00. Skal du være med til en december måned i selvforkælelsens tegn?
 


Fra 1. til 24. december får du hver dag en dejlig og overskuelig yogapraksis.

Bemærk, at det er 24 nye yogapraksisser! Var du tilmeldt Yoga julekalenderen 2020, kan du altså sagtens tilmelde dig igen og få ny inspiration!

Julekalenderens låger kan åbnes fra kl. 6:00, så du kan starte dagen med yoga, hvis du er morgenfrisk. Men du kan naturligvis også gemme dagens låge og åbne den senere, præcis når det passer dig.

Yogapraksisserne varierer fra det helt stille, f.eks. yoga nidra, over det blide og til det varmeskabende og dynamiske, f.eks. solhilsner og vinyasa flows. Du vil møde yoga i cirkler og yoga på linjer; liggende, siddende, stående yogastillinger og bevægelser på alle 4; stillinger, som du holder nogle åndedrag, og bevægelser, som du udforsker til rytmen af dit åndedræt; asana, pranayama, meditation og mere til.

Du er velkommen til at kombinere de enkelte praksisser, hvis der er dage, hvor du har tid og lyst til en længere yogapraksis. For en låge, du allerede har åbnet, forbliver åben og tilgængelig i resten af december måned.

De enkelte praksisser varierer i længde fra ca. 10 til 25 minutter.

Når alle lågerne er åbnet på juleaftens dag, beholder du adgang til de 24 praksisser helt frem til 31. december – så du kan forsøde dine juledage med dejlig yoga.

Vi glæder os til at forkæle dig med lækker yoga i julemåneden!

Se også
Gravidyoga online 8-ugers kurset, inkl. 22 timers Gravidyoga, grundig fødselsforberedelse og Fødselsyoga – fordi alle gravide fortjener en stærk graviditet og en fantastisk fødsel!
– 200-timers yogalæreruddannelse, næste hold starter 11. marts 2022 – maks. 10 deltagere, så send din ansøgning snarest for at sikre din plads.
– Vores YouTube kanal, inkl. smagsprøver på Din yogapraksis online.

Kærlige hilsner,

Bodil og Peter
YOGAMUDRA grundlæggere
  
facebook.com/YOGAMUDRA
yogamudra.dk
instagram.com/yogamudra.dk/
Copyright © 2021 YOGAMUDRA, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp