Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Vrone Veldvoetbal Nieuwsbrief

Het is november en de competities zijn in volle gang. Het weer wordt wat onstuimiger en de velden hebben in deze maanden veel te verduren. Gelukkig heeft ook Vrone 1 na een valse start een goede reeks neergezet en zijn er weer veel teams die goed meedraaien. In deze nieuwsbrief weer (leuke) nieuwtjes en aandacht voor leuke activiteiten. 

Heb je tips of leuke items voor in de nieuwsbrief? Laat het ons dan vooral weten via info@vrone.nl 

Van de voorzitter

Beste Vronianen,

Zoals in de vorige nieuwsbrief is aangegeven zal de aankomende periode voor het bestuur weer in het teken staan van het nieuwe complex. Misschien hebben sommige van jullie het al gehoord in de wandelgangen maar de constructie tussen Vrone – Ondernemers – Gemeente is stuk gelopen. Daar we uiteindelijk in een fase terecht kwamen waar alles definitief in contracten neergezet moest worden kwamen we niet tot een gewenste samenwerking. Helaas moeten we nu dus terug naar de gemeente en met hun in gesprek hoe verder. We zijn binnen Vrone hiervoor gestart met het samenstellen van een commissie om wederom de juiste uitgangspunten op te stellen.

Daarnaast is het bestuur gestart met de organisatie van de Zuurkoolcup voor volgend seizoen. Deze gaat weer plaats vinden bij Vrone. Hiervoor hebben we heel veel hulp nodig, dus schroom niet en maak jezelf kenbaar. Verderop in de nieuwsbrief staat hier een stukje over.

Als laatste wil ik toch graag aangeven dat ik het soms lastig vind dat de diensten van het wedstrijdsecretariaat en kantine door de teams moeizaam ingevuld worden. Wij als bestuur moeten daar toch vrij vaak achteraan. We weten allemaal dat een vereniging als Vrone rust op al zijn vrijwilligers en dat echt iedereen zijn steentje hierin mag bijdragen. Probeer als team jullie diensten netjes en op tijd in te vullen.

Groet, Tijs Roeland

Vacature alert
 

Bij Vrone hebben we een leuke groep met scheidsrechters. Wij zijn er trots op dat zij iedere week de jeugdwedstrijden weer tot een goed einde weten te brengen. 

Lijkt het jou leuk om op regelmatige basis (jeugd)wedstrijden bij SV Vrone te fluiten?

We zijn op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes vanaf 11/12 jaar (spelend in de O13, O14 of O15) die eens per week of om de week een pupillenwedstrijd willen fluiten. Ook zijn wij op zoek naar ouders of andere belangstellenden die op regelmatige basis een juniorenwedstrijd willen fluiten.

Uiteraard bieden we passende opleiding en begeleiding gedurende je eerste wedstrijden aan. Tevens bestaat de mogelijkheid om een cursus te volgen via Vrone.  

Opgaven en/of vragen via Jelle van Hamersveld, scheidsrechterscoördinator bij Vrone. 

Je kunt je aanmelden via vronescheidsrechters@gmail.com 
SV Vrone organiseert zondag 10 november in Sporthal de Oostwal wederom de Wintersfeermarkt. Het is een overdekte markt van ruim 60 kramen met een grote diversiteit aan artikelen die passen bij de winter en de decembermaand.
 
Buiten staat een oliebollenkraam en voor de kinderen is er een ballonnenartiest aanwezig. Ook kun je geschminkt worden.
 
Belangstellenden zijn vanaf 10.30uur welkom en de markt sluit zijn deuren om 17.00uur. De entree voor volwassenen is € 1,50 (kinderen gratis). Dit komt ten goede aan SV Vrone. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.
Oostwal Kersttoernooi
Zin om tijdens de winterstop toch te blijven voetballen? Wellicht kun je dan met een team mee doen aan het Kersttoernooi! Er wordt gespeeld van 20 december t/m 4 januari. Voor info of inschrijven kijk op www.oostwal-kersttoernooi.nl 
Voor de kleinste spelers wordt het Oliebollentoernooi weer georganiseerd! Binnenkort volgt hierover meer info.
Zuurkoolcup - we hebben jou nodig!!!

Vrone mag komend jaar de Zuurkoolcup organiseren. Dit toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een evenement met een festival-achtige allure. De speeldata zijn zaterdag 15, woensdag 19 en zaterdag 22 augustus. Om de organisatie in goede banen te leiden hebben we veel vrijwilligers nodig. Ben jij bereid om je steentje bij te dragen? Meld je dan aan via info@vrone.nl (of geef heel simpel een reply op deze mail).
Van de Kantinecommissie
Afscheid
De kantinecommissie heeft afscheid genomen van Nel Zijp (foto links) als koffiedame. Nel heeft jaren lang, samen met Jeanette Strijbis, in de rust van wedstrijden van Vrone 1 de koffie en thee verzorgd. Ook is Rianne Quant (foto rechts) gestopt als penningmeester. Rianne wordt opgevolgd door Peter Schröder.
Rianne en Nel: hartelijk dank voor jullie enorme inzet!!
Oliebollen verkoop
 
De Sint is nog niet in het land maar de voorbereidingen voor de jaarlijkse verkoop van oliebollen is al gestart. Na 5 december liggen er bestelformulieren in de kantine van Vrone en de Oostwal. Inleveren kan tot 25 december ook op deze locaties. Bestellingen kunnen ook gemaild worden naar oliebollenvrone@gmail.com. De opbrengst gaat naar 'Vrone 100 jaar'. 
 
Vanaf nu in de kantine: verse koeken en appeltaart


Niet het leukste onderwerp, maar we willen het toch even onder aandacht brengen in deze nieuwsbrief. Het gaat over het algemeen goed met het inschrijvingen en beschikbaarheid voor de verplichte diensten. Helaas zien we nu en dan wel dat er diensten open blijven staan en dat er gewacht wordt met inschrijven tot een paar dagen voor de verplichte diensten. Vervelend want we willen uiteraard zeker weten dat de teams en supporters een goede ontvangst krijgen en dat begint bij het wedstrijdsecretariaat en de kantine van onze club.
 
Wat houdt het ook alweer in?
De verplichte diensten (wedstrijdsecretariaat en kantine) per team zijn onderdeel van het lidmaatschap van SV Vrone. Het gaat om 2 x 4 halve dagdiensten per seizoen per jeugdteam.
 
Check hier het Inzetrooster en houd je email in de gaten wanneer jouw team ingedeeld staat. Regel de inschrijvingen tijdig! Zo houden we de vereniging positief draaiende. Laat het niet afhangen van de coach/ begeleider.
 
Tip
Mocht het moeilijk zijn om een heel dagdeel beschikbaar te zijn wees dan creatief binnen het team door de het dagdeel te splitsen door bijvoorbeeld 2 x 2 uur of vraag andere Vrone leden om te ruilen of de dienst over te nemen.
 

Vrone winkel

Nieuwe Vrone kleding nodig? De Vrone shop bij Sporthal de Oostwal is iedere vrijdag geopend van 19.00uur tot 21.00uur.

Alle kleding uit de winkel is ook online en met bedrukking van je naam te bestellen op vrone.nl.


Even voorstellen: onze vertrouwenspersonen
Vrone Veldvoetbal heeft 2 personen bereid gevonden om als vertrouwenspersoon op te treden. Deze kun je benaderen bij misstanden of ongewenste handelingen. We stellen ze graag aan jullie voor.

Mijn naam is Erna Zwaan-Roeland. Ik ben 43 jaar en woon in Sint Pancras. Mijn beide zoons voetballen bij SV Vrone en mijn man is lange tijd trainer geweest bij diverse teams van SV Vrone.
Ik ben een sociaal, enthousiast en spontaan persoon met een goed luisterend oor die oplossingsgericht probeert te denken. Ik vind het belangrijk en fijn als iedereen bij SV Vrone zich op zijn/haar gemak voelt.
 
Vanaf 2007 heb ik bij SV Vrone al diverse functies bekleed. Zo heb ik onder andere in het jeugdbestuur gezeten en was ik coördinator bij de onder- en bovenbouw. Door het nieuwe bestuur veldvoetbal zijn Ietze Oostinga en ik benaderd om te fungeren als vertrouwenspersoon. 
 
In deze jaren heb ik gezien dat het heel belangrijk is om een veilig sportklimaat te creëren. Dit is uiteraard op het veld, maar er zeker ook naast. Leden (én tegenstanders) van SV Vrone moeten met een prettig gevoel het Vrone complex op stappen zodat er met veel plezier gevoetbald kan worden. Trainers en begeleiders van SV Vrone zijn zich hiervan bewust en zullen dit binnen hun mogelijkheden creëren.
Er kunnen echter bepaalde situatie ontstaan, op of buiten het veld, waarover iemand (jijzelf of je zoon/dochter) zich niet prettig voelt en met een minder fijn gevoel naar SV Vrone komt. Mocht dit het geval zijn dan ben ik graag een aanspreekpunt waarbij er op een vertrouwelijke wijze over gesproken kan worden.

Volgende keer: Ietze Oostinga
Wedstrijdprogramma
Uitslagen
Toernooien 2019
Gedragsregels Vrone
Vrijwilligersbeleid
Contributie

 
Email
Website
Facebook
Instagram
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kun je je afmelden.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vrone Veldvoetbal · Boeterslaan 1 · Sint Pancras, Nh 1834 VS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp