Copy

2019 nadert zijn eind alweer. Wat hebben we samen weer mooie dingen gedaan en voorbij zien komen. Prachtige events, nieuwe samenwerkingen, nieuwe producten en nieuwe verhalen. En altijd op z’n Brabants: nét even anders, samen durven te proberen, en met de zachte G van gezelligheid. Het leidde tot vele mooie en verdiende prijzen!  We gaan hier ook volgend jaar weer meer van zien. Voor nu wenst Team Brabant Branding je heel fijne feestdagen en een feestelijke jaarwisseling toe!

Gwen, Farah, Nathalie, Sabine en Sandy

Deel op Facebook Deel op Facebook
Deel op LinkedIn Deel op LinkedIn
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door

Bossche trots

Van alle steden met meer dan 100.000 inwoners zijn de Bosschenaren het meest trots op hun stad. Zij vinden hun stad de sympathiekste van Nederland en zijn blij met de zachtmoedige sfeer die er heerst. Ook Breda en Tilburg staan in de top 20. Wij Brabanders begrijpen dat wel!

Brabant boost de arbeidsmarkt: innovatief, samen en menselijk

Overal in Brabant vinden initiatieven plaats om de arbeidsmarkt een boost te geven. Op Brabantse wijze én passend bij het karakter van de verschillende steden. Zo richt Brainport Eindhoven een innovation board op om de krachten van het MKB te bundelen. Breda investeert nog meer in gastheerschap met een eigen 'Horeca & Hospitality Academie’ en Tilburg zet ‘mensenhelper’ Hendrik de Kok in als MBO-Ambassadeur van het jaar.

Toonaangevende sport events hebben impact

Sportevents kunnen grote economische impact hebben en als je dan ook nog samenwerking en inclusiviteit centraal stelt, dan mag je spreken van een heel mooi Brabants resultaat! Het WK Handboogschieten illustreert dit prachtig. We verwachten dan ook veel van de toonaangevende events die volgend jaar in Brabant plaatsvinden. Veel succes vast met de organisatie van de Vuelta, het EK Squash, NK Atletiek en NK Skateboarden!

Bavaria Campagne

In haar 300-jarig jubileumjaar onthult brouwerij Bavaria spraakmakende familieverhalen waarin vakmanschap, hechte familiebanden en passie voor bier de boventoon voeren. Goede verhalen gaan er altijd in. Bavaria laat hiermee heel goed zien hoe je interne kennis en storytelling inzet als marketing. Een mooie review van Marketingfacts over de nieuwe Bavaria-campagne!

Uit de Brabant Brand Box

VIDEO DENS: Schone energie met één druk op de knop

Het verhaal van PowerNEST: hoe een lastige havo-scholier doctor ingenieur werd en een revolutionaire energieopwekker voor hoogbouw ontwikkelde.

Verder lezen

EFFECT Photonics kan het internet redden

Fotonica chips van EFFECT Photonics zijn sneller en zuiniger dan elektronische chips. Daarmee bieden ze een oplossing voor de datacenters die steeds meer energie verbruiken.

Verder lezen

Varkenshouder Hans ontwerpt slimme stalsystemen voor Nederlandse varkenshouderij

'De Stal van de Toekomst' moet de uitstoot van ammoniak door varkenshouders en de geuroverlast reduceren. Noord-Brabant trekt er miljoenen voor uit. 'Blijkbaar heeft men nog vertrouwen in ons,' zegt Hans Verhoeven van varkenshouderij De Hoeve in Valkenswaard.

Verder lezen

Ruim een half uur aan inspirerende video's
 

Bekijk de video's

Meer dan 200 unieke foto's 

Kosteloos en rechtenvrij!

Bekijk ze hier

Felicitaties en awards

LocHal Tilburg uitgeroepen tot mooiste gebouw van de wereld.

Son en Breugel en Oisterwijk staan op de eerste en tweede plek van de ranglijst ‘Sterkste MKB-gemeenten 2019'.

Koninklijke onderscheiding voor Nienke Meijer, President Executive Board/ Voorzitter College van Bestuur at Fontys University.

Gemeente Tilburg beste overheidsorganisatie van het jaar.

Brabantse omgevingsscan sleept felbegeerde ‘Aan-de-slag-trofee’ in de wacht.

Doloris wint ‘Horeca-Oscar’ voor meest gedurfde en verrassende horecazaak in Nederland.

Yara Kastelijn wint EK veldrijden na indrukwekkende solo.

Een greep uit de laatste Brabant-tweets

Tilburg University voorop in ambitieus project: 's werelds meest betrouwbare robot: https://bit.ly/2OwdJPK

Hockeyster Frédérique Malta genomineerd voor beste speelster ter wereld! Krijgt deze topvrouw ook jouw stem? Stemmen kan tot 17 januari 2020 op: http://bit.ly/2s2WdcO

Mooie samenwerking! Boeren & gemeente beginnen in Helvoirt grote agrarische proeftuin: http://ow.ly/CuY430pXwZa

Gaaf artikel in MEST Magazine over Urban en Brabants Talent: http://ow.ly/k8vu30pXxxK

Mooi #Brabants biotech nieuws! MSD, grootste geneesmiddelenbedrijf in NL, verdubbelt biotechproductie in Oss! “Met nieuwe high tech faciliteiten en meer productiecapaciteit gaat NL belangrijke bijdrage leveren aan de bestrijding van kanker: http://ow.ly/4SiY30pXuBg

Deel onze nieuwsbrief

Deel op Facebook Deel op Facebook
Deel op LinkedIn Deel op LinkedIn
Tweet Tweet
Stuur door Stuur door
About Brabant
Over Brabant
Copyright © 2019 Provincie Noord-Brabant


Wil je onze nieuwsbrief op een ander adres of helemaal niet meer ontvangen?
Pas je profiel aan of schrijf je uit.

Email Marketing Powered by Mailchimp