Copy

ZAKORAKALI SMO GLOBOKO V POLETJE...

...in v bosonoge dogodivščine brez konca, odrgnjena kolena in brezskrbno igro. Ta novoodkrita svoboda še posebej dobro dene po mesecih, ki so za nami, pa tudi v pričakovanju ponovne zaustavitve življenja. Zdaj je čas, da izkoristimo vsako priložnost za igro zunaj, zakopljemo v pesek in zemljo, vpijemo sončne žarke in slavimo življenje!
Plan Toys Sand Set
ZABAVA V PESKOVNIKU
Končno imamo naravno alternativo plastičnim igračam. Plan Toys seti za igro v pesku in vrtnarjenje so narejeni iz planwooda – inovativnega materiala iz ostankov žagovine kavčukovca in nestrupenega lepila, ki je z velikim pritiskom oblikovan v trpežne in vodoodporne igrače. Ne obožujemo pa le materiala, pač pa tudi obliko modelčkov in orodij, zaradi katere so kompleti resnično edinstveni.

 
POGLEJ PLAN TOYS PEŠČENE IN VODNE IGRAČE
Natural Eart Paint
NAJ BO SVET NJIHOVO PLATNO!
Kdo je rekel, da umazana igra ni umetnost že sama po sebi? Umetnost je eksperimentiranje, prestopanje meja in uživanje v tem procesu ves čas. Tudi najmlajši se bodo lahko 100% varno in barvno zabavali z našimi Natural Earth Paint. Natural Earth Paint uporabljajo čiste, naravne zemeljske in mineralne pigmente - kar pomeni, da otrok praktično slika z zemljo. Tako, kot v starih časih! S to barvo lahko slikajo po papirju, lesu, steklu, kamenju, blagu in še in še… kaj boste vi izbrali kot vaše platno?
 
POGLEJ NATURAL EARTH PAINT IZDELKE
VELIKANSKI MEHURČKI ZA NAJVEČJE NASMEŠKE!
Dr Zig's velikanski mehurčki so naš favorit letošnjega poletja: prizemljijo nas, da uživamo v sedanjem trenutku in nas spodbudijo k uram igre na prostem. Ob mehurčkih stari in mladi vriskajo, se smejejo in navdušeno tečejo naokrog. Poleg tega so popolna okolju prijazna alternativa balonom in ognjemetom na kakršnem koli praznovanju, ki ga imate v načrtu!

 
POGLEJ DR ZIG'S ECO MEHURČKE

POLETNI FAVORITI


Naši najljubši izdelki tega meseca za poletno igro.

NAŠA PRIJATELJICA IN PARTNERKA

Z veseljem sporočamo novičko, da je naša partnerka in prijateljica, Mojca iz Montessori doma izdala svojo prvo knjigo, Montessori za starše. Najbrž je to knjiga, ki se je bomo letos najbolj razveselili! Mojčino delo je za nas neprecenljivo – v zadnjih letih je imela pomembno vlogo pri sporočanju, da je igra resna dejavnost, s tem, ko je naredila metodo bolj dostopno in razumljivo, pa je prinesla Montessori vrednote v številne slovenske domove. Zdaj so njene izkušnje in modrost zbrane v tej knjigi, ki vas vodi po Montessori potovanju od samega začetka. Več o knjigi lahko preberete na njeni spletni strani ali pa si knjigo tudi med prvimi naročite. 
Želimo vam dneve, polne avantur, smeha in rasti!
 
Noemi in ekipa
Za še več igre se nam pridružite na socialnih omrežjih! Vse ljubitelje naravnih igrač pričakujemo v zaprti slovenski facebook skupini, Naravne igrače | naravna igra kjer z vami delimo ideje za igranje, članske popuste in igre. Lahko nam tudi sledite na Instagramu ali na facebooku.
Facebook
Instagram
Radi pogledamo tudi vaše slike, zato nam kar pogumno pokažite, kako se igrate – uporabite hashtag #malihnognaokrog
Copyright © 2020 Spletna trgovina, Mitja Kastelic s.p., 


Want to stop receiving emails from us? You can unsubscribe from this list any time.

Email Marketing Powered by Mailchimp