Copy

Nyheter från Uppsala Yogamassage #5/2020

👋 Hej, hur har du det?

Vad kan vi göra för dig just nu?

Hej <<Förnamn>>!

Mitt fönster är öppet, jag står och viker tvätt, lakan och den rosa sjalen, sånt som också ska göras. Solen skiner och det är en sån härligt skön känsla, just nu. Så tänkte jag på dig och undrar lite hur du har det, just nu? Har du något behov som vi skulle kunna hjälpa dig med? Har du lust att berätta? >>Berätta! Här kommer du till enkäten som tar ca 3 minuter. Självklart är du anonym om du vill. Vill du hellre svara med vändande mejl går det också såklart bra. 

Ditt kroppsspråk talar om vem du är. Just nu, ta och ställ dig upp, sätt händerna i sidan precis som skulpturkvinnan på bilden - inta en powerpose - och du ska se vilken skillnad det blir, stå så 2 minuter. Se hur du kan påverka ditt mående med hjälp av kroppen med så enkla medel. Stolt och stark blir du! Prova vetja. Just nu!
Fake it until you become it! Kolla in Amy Cuddy's TED - talk

Innehållet i detta brev:
🍁  Sköna hösthälsningar från Rebecca & Elin
 
PS. Har du fått det här brevet vidarebefordrat till dig? Då behöver du ett eget, skriv upp dig till nyhetsbrevet här: https://mailchi.mp/6b52c546b61f/uppsalayogamassage Ds.
Boka tid

Värva en vän, nu kör vi!

Har du en vän som du tror skulle kunna må bättre med hjälp av yogamassage?
Då vill vi belöna dig för att du skickar hen till oss. Nu tänkte vi ta i lite extra och göra en värvningskampanj året ut. När vi fått 3 kunder som bokat in sig på din rekommendation får du 30% rabatt på din behandling. Håll i dig, nu kör vi. Gör så här:
  • Gilla vår sida på Facebook och tagga dina vänner på inlägget; "Det här är Yogamassage!" >>Uppsala Yogamassage 
  • Följ oss på Instagram tagga dina vänner på inlägget; "Det här är Yogamassage" - >>@uppsalayogamassage
Facebook
Instagram
LinkedIn
Du får ett "hjärta" för varje vän som bokar in sig hos oss. Din vän skriver i kommentarsfältet när hen bokar att hen blivit rekommenderad av dig. Vi håller koll på hur många "hjärtan" du får. Bra va? Låt oss växa tillsammans 💚

Våra behandlingar är godkända enligt skatteverket som friskvårdsaktivitet och vi är anslutna till Actiway. >>Här kan du köpa behandling av oss direkt från ActiWay Har du ett friskvårdsbidrag som du inte kan använda just nu och som snart går ut? Då kan du göra en förskottsbetalning som gäller ett år från köpdatum, bara säg till oss så fixar vi det. Välkommen!

Boka tid

Stay safe

Vi har öppet som vanligt men eftersom vi har rådande omständigheter med tanke på Coronavirus covid-19 vill vi meddela att öppettiderna kan variera och att vi stänger eller avbokar din tid med kort varsel om någon av oss känner oss sjuka.
Kolla öppettider här: >>www.timecenter.se/uppslalayogamassage

>>För att undvika smittspridning och skydda dig följer vi de rekommendationer som folkhälsomyndigheten råder till.  Vill du att vi har munskydd på så har vi det. 

  1. Vi ber dig, boka inte in dig om du känner dig sjuk.
  2. Vi har ändrat reglerna för avbokning så att du kan avboka med kort varsel. Kom i håg att boka av så tidigt som möjligt så någon annan kan få din tid. Tack!
All kärlek till dig och de dina. Stay safe! 
Öppettider

Strålande tack för feedback och stjärnor.
Dela gärna din upplevelse med oss och berätta hur yogamassage var till hjälp. 

Google Buisness Reco.se Facebook

Dela Dela
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela Dela
Hemsida
E-post
Facebook
Instagram
LinkedIn
Läs det här brevet i din webbläsare
Copyright © 2020 Uppsala Yogamassage, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får dessa brev eller avsluta prenumerationen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp