Copy

Nyheter från Uppsala Yogamassage #4/2020

Säg hej till solen ☀️

Nyfiken på yoga?

Varmaste du, <<Förnamn>>
Firar du solen?
Här firar vi just nu med strålande sommarpriser i juli och augusti. Vi firar för att Elin blir färdig yogamassageterapeut och för att Uppsala Yogamassage fyller 2 år och dessutom för att nu kan du som är sugen att börja med Yoga göra det hos oss. Hurra!

Har du något att berätta om solhälsningen så vi vill gärna höra, svara på detta mejl. Längre ner i brevet kommer en länk till solhälsningen som du lätt kan göra för att sätta igång kroppen och få en skön start på dagen med rörelse och andning. Vi vet att varje liten cell tycker om att du rör på dig.

Öppet under sommaren med försiktighetsåtgärder som vanligt. Du kan lita på att vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer. 

Kort om innehållet i detta brev:
☀️Soliga och varma midsommarhälsningar från Rebecca & Elin

PS. Har du fått det här brevet vidarebefordrat till dig? Då behöver du ett eget, skriv upp dig till nyhetsbrevet här: https://mailchi.mp/6b52c546b61f/uppsalayogamassage Ds.

 

Sommarerbjudande

Som sagt, nu firar vi av många olika anledningar men framför allt för att kunna få ge dig som trogen kund en skön stund och första tjing på detta erbjudande! 
 • 75 minuter yogamassage för 700:- (Inga andra rabatter gäller - Boka och ta behandlingen mellan 22/6 och 31/7)
 • Klippkort med 3 stycken yogamassage-behandlingar á 75 minuter för 2000:- (595:- rabatt) - Köp senast 10/7 2020. Klippkortet gäller ett år från köpdatum. Vill du handla klippkort gör så här: Svara på detta mejl och säg vem du vill ha som yogamassör så skickar vi en betallänk eller köp klippkortet på plats när du bokat tid. 
 • Har du en tatuering och vill vara med i vår digitala utställning "Kroppstavla" på kulturnatten? 
  Är du ny kund så får du halva priset, 150:- på Yogamassage prova-på 25 minuter. Redan kund (gäller även ny kund så klart) då får du 150:- rabatt på ordinarie pris på valfri behandling som tack för hjälpen. (Inga andra rabatter gäller - Boka, ta behandlingen och bli fotad mellan 22/6 och 28/8)
 • 1/8 2020 höjer vi priserna enligt följande:
  • Indisk huvud och ansiktsmassage, 45 minuter: 625:-
  • Yogamassage, 75 minuter: 985:-
  • Yogamassage prova - på, 25 minuter: 330:-
Boka din tid här

"Kroppstavla" - en digital utställning på Kulturnatten 12/9 2020

Varje dag är som att gå på en konstutställning när du kommer med dina unika vackra bilder, symboler och citat. Tatueringarna på din kropp berättar mycket. Du är bärare av en kulturskatt, visste du det? Kulturnatten blir digital i år och vi vill vara med!

Det här är Elins rygg. Hon ritade den här bilden när hon var 17 år och tyckte det var det bästa hon gjort och därför ville hon spara bilden som en tatuering.

Vi ser så mycket fram emot att kunna bjuda på en spännande utställning med många bilder och berättelser. Vad berättar din tatuering?

Har du en tatuering och vill vara med i vår digitala utställning med arbetsnamnet "kroppstavla" på kulturnatten? 
Då har vi ett erbjudande till dig.
Är du ny kund så får du halva priset, 150:- på Yogamassage prova-på 25 minuter. Redan kund (gäller även ny kund så klart) får du 150:- rabatt på ordinarie pris som tack för hjälpen. (Inga andra rabatter gäller - Boka, ta behandlingen och bli fotad mellan 22/6 och 28/8)

Vi kommer ett göra en kampanj om detta på Facebook och Instagram så berätta gärna för dina tatuerade vänner som gillar massage att följa oss. Följ oss du med och bli den del av vårat nätverk!
Facebook
Instagram
LinkedIn
Boka tid

Öppettider i sommar och om massage i rådande coronatid?

Vi har öppet, ja men eftersom vi har rådande omständigheter med tanke på Coronavirus covid-19 vill vi meddela att öppettiderna kan variera och att vi stänger eller avbokar din tid med kort varsel om någon av oss känner oss sjuka.
Kolla öppettider här: 
>>www.timecenter.se/uppslalayogamassage

>>För att undvika smittspridning och skydda dig följer vi de rekommendationer som folkhälsomyndigheten råder till.

 1. Vi ber dig, boka inte in dig om du känner dig sjuk.
 2. Vi har ändrat reglerna för avbokning så att du kan avboka med kort varsel. Kom i håg att boka av så tidigt som möjligt så någon annan kan få din tid. Tack!
 All kärlek till dig och de dina. Stay safe! 
Öppettider i sommar

Varje liten cell tycker om att du rör på dig. Öva solhälsningen 10 minuter varje morgon, värm upp kroppen och bli redo för dagen: Youtubeklipp med solhälsningen - Yoga with Adriane

Strålande tack för feedback och stjärnor.
Dela gärna din upplevelse med oss och berätta hur yogamassage var till hjälp. 

Google Buisness Reco.se Facebook

Dela Dela
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela Dela
Hemsida
E-post
Facebook
Instagram
LinkedIn
Läs det här brevet i din webbläsare
Copyright © 2020 Uppsala Yogamassage, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får dessa brev eller avsluta prenumerationen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp