Copy

Nyheter från Uppsala Yogamassage #3/2022


Härligt att du är med <<Förnamn>>! 

Tänk nu kan vi hitta på saker att göra där vi faktiskt får träffas PÅ RIKTIGT igen... som att dansa tango, gå på stickkurs eller bo på hotell. Som vi har längtat.

Botanika, Hotellet där vi så fint får hålla till är inget vanligt hotell, här händer det grejer hela tiden! Full rulle är det nu när pandemin har släppt sitt grepp och vi stortrivs verkligen här (bilden ovan är från våran studio en trappa upp).
Hoppas du med gör det för vi är så glada att du hängt med hit, kul!

Framöver här på Botanika blir det vårmarknad med slow living, prova-på tango och bytesdag. Spel, boulebana, utegård, konferenser, co-working, långtidsboende och livemusik hör till vardagen här på Botanika.

Ett LEVANDE hotell, så beskriver sig Botanika.
Vad gör du för att känna dig levande? 

>>ALLA EVENT PÅ BOTANIKA

/ Rebecca

Innehåll i korthet:
 • Kommande evenemang på Botanika 
 • Hotell Botanika
Vill läsa Andas av Ulrika Norberg, en av huvudlärarna på utbildningen till Andningscoach men vi har inte fått boken än ....

Nästa nyhetsbrev kommer att handla om nya samarbeten, andningscoach-utbildningen och sommarerbjudande med andningsträning & yoga.

PS. Har du fått det här brevet vidarebefordrat till dig? Då behöver du ett eget, skriv upp dig till nyhetsbrevet här och få en liten överraskning, kolla din mejlbox efter det gröna hjärtat. Ds.

Kommande evenemang på Botanika

Söndag 24 April
 • kl. 12-16 Vårmarknad med slow living, lokalt hantverk och mat, yoga, erbjudanden och presentkort från oss på Uppsala Yogamassage.
  Facbook event - dela gärna
  Är du en lokal entreprenör och vill bli utställare för vårmarknaden? Kontakta camilla@hotellbotanika.se
   
 • kl. 16-20 Argentinsk tango
  • 16-17 Prova-på Tango med Rebecca ( ja det är jag)
  • 17-20 Milonga (social dans för tangodansare)
  • Även söndagen den 12/6 samma tid och upplägg.
    
Söndag 15 Maj
 • kl. 12-16 Bytesdag med Brunch
  Vill du byta din väg till en helt ny garderob, orangeri i ditt eget hem eller en helt nytt bibliotek? 
  Facbook event- dela gärna
  Vi byter:
  • Kläder
  • Böcker
  • Garn
  • Växter-, sticklingar- & fröer
Så här går bytesdagen till:
1. Lämna in kläder, stycklingar/växter/frön, böcker och/eller garn i receptionen på Hotell Botanika från måndag 9/5 till fredag 13/5. De kläder du lämnar in ska vara av bra kvalitet, endast hela, rena och noppfria kläder, väskor, skor ch accessoarer tas emot. Böcker ska vara fräscha och relativt nya. Tänk dig sånt som du skulle låna ut till en kompis- fina grejer helt enkelt!
2. Du får en biljett per klädesplagg/garnnysta/bok/växt du lämnar in.
3. För biljetterna kan du den 15/10 kl 12-16 byta till dig "nya" prylar.
4. Kläderna som blir över skänker vi till välgörenhet.


>>ALLA EVENT PÅ BOTANIKA

Om hotell Botanika

Så här beskriver Botanika om sig själva på sin hemsida:
I hjärtat av Uppsalas mysigaste kvarter med sevärdheter, butiker och restauranger hittar du Hotell Botanika, det mysigaste stället av alla. Vi har en fantastisk utsikt över Uppsala och hos oss får du en mångfald av upplevelser med spel, livemusik och event – Botanika är en destination i sig själv.

Stig in i baren för en livlig och social upplevelse med afterwork, cocktails, hantverksöl, sport, mat, livemusik och dj:s. Utmana vännerna, kollegorna eller familjen i ett parti dart. Varför inte pröva dina färdigheter i shuffleboard eller cornhole? På vår härliga innergård hittar du boulebanor och uppe i salen får du en riktig nostalgitripp med pingisbord. 

Ska du övernatta?

Vi har garanterat ett rum som passar! Vi erbjuder såväl dubbelrum och familjerum som sovsalar och lägenheter.

Ska du ha möte, konferens eller fest?

Botanika är den perfekta platsen för just detta! Vi erbjuder en modern mötesplats med glädjen och aktiviteterna som en självklar del av ert nästa evenemang. Våra lokaler skapar en biofilisk känsla med utrymme för både kreativitet och viktiga beslut.

Lite historia som jag skrapat ihop:

Själva huset uppfördes 1936 som Uppsalas första studentboende med egen toalett och dusch på rummet. Du kan ju tänka hur det blev då - alla spolade samtidigt på angiven tid, alltså studenter. Kallades därför i folkmun för Klosettpalatset. Någon berättade att huset stod tomt och var ockuperat av punkare på 70-talet, ja det finns säker många berättelser om den här byggnaden.

Huset ritades av den kände Stockholmsarkitekten Eskil Sundahl, chefsarkitekt på Kooperativa Förbundets Arkitektkontor, KFAI. 

Det gamla stallet som ligger inne på gården har äldre anor från den tiden transporter skedde med häst och vagn. Ännu längre tillbaks närmare bestämt 1860 föddes faktiskt min farfars far, konstnären Bruno Liljefors, just på den här platsen där huset står och där jag nu jobbar. Spännande med tiden, eller hur?

>>Vill du veta mer om Botanika kika in på deras hemsida här.
Boka tid hos oss här
Jag som skriver till dig heter Rebecca Liljefors och jag dansar tango.
I den här stunden, närvarande och levande - magiskt.
Att vi nu kan dansa igen efter så långt uppehåll är lycka, och wow vi hade första milongan i söndags på Botanika, det blev succé!

Fler tillfällen kommer så kom gärna och prova dansa tango om du inte gjort det tidigare. 💃🕺 Kolla eventet här ovan och det är jag som håller i workshopen.

Ja, jag är också yogamassör och driver Uppsala Yogamassage och vill att du ska känna dig levande utan smärta, så därför vill jag inspirera dig till att dansa, träna och må bra. Om du inte vet det redan så utbildar jag mig just nu till andningscoach - så vänta bara vad vi kommer andas tillsammans här framöver.

Just nu ser jag fram emot att det kanske kommer några fler yogamassörer så jag kan öppna upp fler tider - just för dig! Mer om det i nästa nyhetsbrev.

Abrazo = ( En levande, nära och varm tangokram) 
/ Rebecca
Träna dig smärtfri med app i mobilen - samarbete med Joint Academy
Erbjudandet 3 Rosenbehandlingar för 1200:- gäller till sista maj- boka tid hos Jenny
Actiway friskvårdsportal finns inte längre kvar, de har helt gått ihop med Epassi Sweden AB. Vi är anslutna till epassi och allt funkar som tidigare så du kan fortfarande handla med din friskvårdspengar hos oss. Varmt välkommen!

Följ oss gärna!

Instagram
LinkedIn
Öppettid och bokning

Strålande tack för feedback och stjärnor.
Dela gärna din upplevelse med oss och berätta hur yogamassage var till hjälp på 
Google Buisness

Dela Dela
Skicka vidare till en vän Skicka vidare till en vän
Dela Dela
Hemsida
E-post
Instagram
LinkedIn
Läs det här brevet i din webbläsare
Copyright © 2022 Uppsala Yogamassage, All rights reserved.


Vill du ändra hur du får dessa brev eller avsluta prenumerationen?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp