Copy
Bekijk deze email in uw browser

Krekenpark fase 4 prijsrange bekend en bijna in Presale!

De 16 zeer royale parkvilla’s van Krekenpark fase 4 gaan bijna in Presale! De zes vrijstaande parkvilla’s en tien geschakelde parkvilla’s zijn compleet, energieneutraal én gelegen op zeer royale kavels in de unieke parkachtige omgeving van Krekenpark! In deze nieuwsbrief informeren wij u uitgebreid over het “hoe en wat” van de presale periode!

Prijsrange fase 4 bekend!

De globale prijsrange per woningtype in Krekenpark fase 4 is inmiddels vastgesteld. 
Aanstaande vrijdag zal de interactieve kaart van deze fase beschikbaar zijn op de website. Op deze kaart is per bouwnummer de woningspecifieke informatie en de v.o.n. prijs van de woning zichtbaar. Het is dan ook mogelijk om via de website van Krekenpark uw toekomstige maandlasten online te berekenen. De aankoop van een energieneutrale woning biedt namelijk aanzienlijke voordelen op hypotheekgebied.
 

Vrijstaande parkvilla fase 4

V.O.N. prijs: € 660.000,- tot € 699.000,-
Geschakelde parkvilla fase 4

V.O.N. prijs: € 521.000,- tot € 569.000,-

Presale periode

De verkoop van Krekenpark fase 4 begint met een presale periode die van start gaat op maandag 12 oktober a.s. om 9.00 uur. Tijdens de presale periode kunt u zich door de makelaars laten informeren over onder andere het afwerkingsniveau en de duurzaamheid van de woningen. Ook is het mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen met onze partner NEXTHome.

Vanaf 12 oktober a.s. om 9.00 uur kunnen geïnteresseerden voor het eerst het inschrijfformulier e-mailen naar NEXTHome om een afspraak in te plannen met NEXTHome. Het inschrijfformulier zal binnenkort op de website geplaatst worden, hier zullen wij u uiteraard over informeren. Op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren benadert NEXTHome de kandidaten om een afspraak in te plannen. De (digitale) afspraken met NEXTHome kunnen plaatsvinden 15 oktober a.s. om 9.00 uur.
 
Wilt u voorrang op de toewijzing of een woning in Krekenpark fase 4 reserveren? Dan is het zaak zo snel mogelijk (digitaal) bij NEXTHome aan tafel te komen voor een kennismakingsgesprek. 

Toewijzingsprocedure Krekenpark

Na het kennismakingsgesprek met NEXTHome zijn er drie mogelijkheden:

  1. U kunt de start verkoop afwachten (datum wordt nog bepaald);
  2. U kunt zich inschrijven als voorrangskandidaat;
  3. U kunt één van de parkvilla’s reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst.

 
1.            U kunt de start verkoop afwachten
Op het moment dat de complete verkoop- en contractdocumentatie gereed is zal de officiële verkoop van de woningen starten. U kunt dan de verkoopdocumentatie in ontvangst nemen en, indien gewenst, na het bestuderen van de verkoopdocumentatie het inschrijfformulier invullen.
 
2.            U kunt zich inschrijven als voorrangskandidaat
Wij maken het voor onze kopers mogelijk om voorrang bij de toewijzing te krijgen na de officiële start verkoop. Als je één iemand voorrang geeft betekent dit veelal dat je iemand anders iets ontzegt. Daarom gaan wij heel zorgvuldig om met onze voorrangskopers. Die kopers willen wij vooraf kennen, dat doen we altijd persoonlijk. Motivatie en persoonlijke woonwensen komen aan de orde, zodat wij weten wie u bent en hoe wij uw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijgen kopers tijdens dit kennismakingsgesprek ook te horen of een hypotheek haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten u en wij of een hypotheek haalbaar (kunt u een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vindt u dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.
 
3.            U kunt één van de parkvilla’s reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst
De toewijzing van huizen in een nieuwbouwproject kan aanvoelen als een tombola. Pas na lang wachten weet u of u het huis van uw keus ook daadwerkelijk ‘mag’ kopen. Het verkrijgen van voorrang op de toewijzing is al een grote stap, maar in Krekenpark fase 4 gaan we nog één stap verder, indien ú dat wenst uiteraard.

Wij stellen u in staat de woning van uw keus al tijdens de Presale te reserveren. Omdat de benodigde contractstukken om tot een echte koop- en aanneemovereenkomst te komen tijdens de Presale nog ontbreken, tekent u onze reserveringsovereenkomst. Deze overeenkomst heeft dezelfde kracht als een koop- en aanneemovereenkomst: u zúlt eigenaar van het huis van uw keuze worden. Een reserveringsovereenkomst is echter éénzijdig bindend. Wij verplichten ons tot levering, u bent niet verplicht tot afname. Dat laatste is namelijk juridisch onmogelijk, daarom vragen wij in dit geval om een reserveringsvergoeding. Die reserveringsvergoeding bedraagt € 3.500,-. Dit is een stevig bedrag, dat realiseren wij ons. Waarom doen wij dat? Omdat wij het huis per direct van de markt halen en er zich dus geen andere kandidaten meer voor kunnen melden. De reserveringsvergoeding ontvangt u uiteraard terug op het moment dat u de woning daadwerkelijk juridisch afneemt.

Onze partner NEXTHome

Het (digitale) kennismakingsgesprek bij NEXTHome is verplicht om voorrangskandidaat te worden of om een reserveringsovereenkomst te sluiten. NEXTHome is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dit betekent dat NEXTHome met u zal kijken of een hypotheek voor de gewenste woning haalbaar is. Uiteraard bent u vrij om bij andere hypotheekverstrekkers offertes aan te vragen en af te sluiten.

Op de website www.krekenpark.nl onder “duurzaamheidshypotheek” vindt u aanvullende informatie over NEXTHome.

Copyright © 2020 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.