Copy
Bekijk deze email in uw browser

V.O.N. prijzen fase 4 online!

Op de website van Krekenpark staat het aanbod van de woningen in fase 4 online, ook zijn de v.o.n. prijzen van de woningen in Krekenpark fase 4 inmiddels vastgesteld.

Op de website kunt op de interactieve kaart per bouwnummer de woning specifieke informatie en de v.o.n. prijs van de woning vinden.
 
Het is ook mogelijk om via de website van Krekenpark uw toekomstige maandlasten online te berekenen. De aankoop van een energieneutrale woning biedt namelijk aanzienlijke voordelen op hypotheekgebied. U vindt de maandlastencalculator op de website.
 

Geschakelde parkvilla fase 4

V.O.N. prijs: € 509.000,- tot € 537.000,-
Vrijstaande parkvilla fase 4

V.O.N. prijs: € 658.000,- tot € 695.000,-

Ready to move in

Als u een woning in Krekenpark koopt kunt u er van uitgaan dat de woning compleet is:

De woning is dan ook standaard uitgerust met een mooie badkamer met luxe tegels, een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel.

De woningen zijn voorzien van een complete keuken. Naar eigen inzicht kan deze uiteraard worden aangepast of uitgebreid. Wilt u geen gebruik maken van de keuken of de aangewezen showroom, dan krijgt u het volledige bedrag van de keuken retour en kiest u een keuken bij een showroom naar keuze.
 
De woningen zijn bovendien energieneutraal en het energiezuinige Klimaatgarant EPC 0 systeem (dit betekent dat er net zoveel energie wordt opgewekt als dat nodig is voor het verwarmen en/of koelen van de woning en warm water) is inbegrepen. In Krekenpark hoef je dus niet ook nog voor je duurzame installatiesysteem huur te betalen of deze apart te kopen. Ook het de eerste vijf jaar onderhoud aan het Klimaatgarant EPC 0 systeem is inbegrepen in de koopsom.

Duurzaamheidshypotheek

Door de aankoop van een gegarandeerd duurzame woning zijn de toekomstige woonlasten aantoonbaar lager. Mede hierdoor bieden banken in toenemende mate een zogenoemde duurzaamheidshypotheek aan. De extra leencapaciteit kan hierbij oplopen tot €15.000,- en sommige banken hanteren zelfs een aangepast lager rentetarief.

Met de aankoop van een duurzame woning draagt u niet alleen een steentje bij aan een duurzamere samenleving, maar heeft u ook financieel voordeel!
 
Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Krekenpark kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de nieuwbouwspecialisten van NEXTHome, hypotheekpartner van Stevast Ontwikkeling. Op de website www.krekenpark.nl onder “Duurzaamheidshypotheek” vindt u aanvullende informatie over NEXTHome.

Presale fase 4

De verkoop van Krekenpark fase 4 begint met een presale periode die van start gaat op maandag 12 oktober om 9.00 uur.

Tijdens de Presale periode zijn er drie mogelijkheden:

  1. U kunt de start verkoop afwachten (datum wordt nog bepaald);
  2. U kunt zich inschrijven als voorrangskandidaat;
  3. U kunt één van de watervilla’s reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst.

Het intakeformulier t.b.v. de Presale staat alvast op de website. Dit formulier kan vanaf maandag 12 oktober om 9.00 uur per e-mail worden verzonden naar NEXTHome, naar het e-mailadres: woningcoach@nexthome.nl. Op de downloadpagina op de website vindt u ook de op dit moment beschikbare documentatie, zoals de brochures en prijslijsten. 

Meer weten over het “hoe en wat” van de Presale periode? Dit leest u op de website in de vorige nieuwsbrief.

Copyright © 2020 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.