Copy
Bekijk deze email in uw browser

Meer dan de helft van de woningen gereserveerd!

De Presale van Krekenpark fase 2 verloopt voorspoedig. Ruim de helft van de woningen is inmiddels gereserveerd! Benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Op onderstaand overzicht is  te zien welke woningen er op dit moment nog beschikbaar zijn. Op de website wordt deze afbeelding (als er nieuwe reserveringen zijn) geactualiseerd. 

Ontdek uw maandlast

De woningen in Krekenpark fase 2 zijn Energieneutraal en gasloos. Dit heeft een positief effect op uw energierekening en ook op de maandlast van uw hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdekt u uw maandlast en alle voordelen van uw nieuwe huis. Ontdek uw maandlast
 

Kennismakingsgesprek NEXTHome

U kunt nog altijd een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met NEXTHome! Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken of wonen in Krekenpark voor u haalbaar en betaalbaar is. Indien het haalbaar is, kunt u de woning van uw keuze reserveren of kunt u voorrangskandidaat worden. Meer weten of gelijk een kennismakingsgesprek inplannen? Dan kunt u bellen met NEXTHome: 0186-745772. 

Verkoopdocumentatie en informatie

De verkoopdocumentatie kunt u vinden op de downloadpagina. Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met de verkopende makelaars. Zij kunnen u uitgebreid informeren over de woningen in het plan en de eventuele verkoop van uw bestaande woning.

Copyright © 2019 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.