Copy
Bekijk deze email in uw browser

Presale Krekenpark fase 4!

De verkoop van Krekenpark fase 4 begint met een presale periode die van start gaat op maandag 12 oktober om 9.00 uur. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.
Tijdens de presale periode kunt u zich door de makelaars laten informeren over onder andere het afwerkingsniveau en de duurzaamheid van de woningen. Ook is het mogelijk om een kenningsmakingsgesprek in te plannen met onze partner NEXTHome.
Na het kennismakingsgesprek met NEXTHome zijn er drie mogelijkheden:

  1. U kunt de start verkoop afwachten (datum wordt nog bepaald);
  2. U kunt zich inschrijven als voorrangskandidaat;
  3. U kunt één van de parkvilla’s reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst.

De kenningsmakingsgesprekken kunnen plaatsvinden vanaf 15 oktober om 9.00 uur. Wilt u voorrang op de toewijzing of een woning in Krekenpark fase 4 reserveren? Dan is het zaak zo snel mogelijk (digitaal) bij NEXTHome aan tafel te komen voor een kennismakingsgesprek.
Zet u de data alvast in uw agenda? Dan informeren wij u in onze volgende nieuwsbrief uitgebreid over het “hoe en wat” van de presale periode!
 

Krekenpark fase 4

Krekenpark fase 4 is de laatste fase van Krekenpark en bestaat uit zes vrijstaande parkvilla’s en tien geschakelde parkvilla’s gelegen op zeer royale kavels. Alle 16 woningen zijn riant en hebben een unieke ligging in de groene en waterrijke omgeving van Krekenpark.  De plattegronden van de parkvilla’s kunt u bekijken op de website www.krekenpark.nl
 
De woningen in Krekenpark zijn zeer compleet en energiezuinig. De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, douche warmteterugwinning, driedubbele beglazing, een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. U bent dus helemaal klaar voor de toekomst. 

De indicatieve v.o.n. prijzen per woningtype zullen volgende week bekend gemaakt worden.

Vrijstaande Parkvilla

Woonoppervlak: ca. 195 m2
Kavels: ca. 760 - 950 m2

Bekijk woningtype
 

Geschakelde Parkvilla

Woonoppervlak: ca. 182 - 192 m2
Kavels: ca. 400 - 530 m2

Bekijk woningtype
 
Copyright © 2020 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.