Copy
Bekijk deze email in uw browser

De Presale van fase 2 is in volle gang!

Tijdens de succesvolle en drukbezochte Woonmarkt Nissewaard is de Presale van fase 2 van start gegaan. Tijdens deze Presale periode worden geïnteresseerden in het project drie mogelijkheden geboden. 

  1. Wachten tot de officiële start verkoop;
  2. Inschrijven als voorrang kandidaat;
  3. Sluiten van een reserveringsovereenkomst.

De reacties op de woningen van fase 2 zijn positief en er zijn inmiddels al diverse reserveringsovereenkomsten gesloten. Om u inzicht te verschaffen welke woningen in fase 2 nog beschikbaar zijn, worden deze woningen op de website  weergegeven.  

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de definitieve verkoopdocumentatie, zoals de koop- en aannemingsovereenkomst. Als bekend is wanneer de officiële start verkoop zal plaatsvinden, brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Verkoopdocumentatie en informatie

De verkoopdocumentatie die op dit moment beschikbaar is, kunt u vinden op de website op de downloadpagina. Mocht u naar aanleiding van deze informatie vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met de verkopende makelaars. Zij kunnen u uitgebreid informeren over de woningen in het plan en de eventuele verkoop van uw bestaande woning.

De Makelaars Rotterdam

Westersingel 94
3015 LC Rotterdam
010 820 0942
info@demakelaars.nu
 

Thékla Trouw   
Klip & van Wijk Makelaars

Parallelweg 1
3202 JS Spijkenisse
0181-612222              
thekla@kvwmakelaars.nl
Copyright © 2019 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.