Copy
Bekijk deze email in uw browser

Woonmarkt Nissewaard

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Krekenpark, zijn de voorbereidingen voor fase 2 in volle gang.

Op dinsdagavond 25 juni vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats. U bent van 19.30 – 21.30 uur van harte welkom in Theater de Stoep (Theaterplein1) in Spijkenisse om u te laten informeren over de woningen in Krekenpark. Tijdens deze avond worden de impressies en de eerste plattegronden van de woningen in fase 2 gepresenteerd. Meer informatie over de woonmarkt vindt u op www.nissewaardwoont.nl/woonmarkt

Fase 2 

De woningen in deze fase worden, net als de woningen in fase 1, riant en exclusief met een unieke ligging in een groene en waterrijke omgeving. Het grote verschil is dat de woningen in fase 2 landvilla’s zijn op een zeer ruime kavel.

Op dit moment wordt het ontwerp van de woningen verder uitgewerkt. Fase 2 biedt een woonprogramma met vrijstaande- en twee-onder-één kap woningen. De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de laatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodemwarmtepomp en zonder gasaansluiting. Ook zullen er veel uitbreidingsopties worden aangeboden zodat de woning naar eigen wens kan worden uitgevoerd.

Planning

Momenteel zijn van fase 1, 10 woningen verkocht, dit betekend dat er nog 1 vrijstaande watervilla in fase 1 beschikbaar is! De omgevingsvergunning is aangevraagd en de verwachting is dat in de zomer gestart wordt met het graven van het water zodat in september/oktober gestart kan worden met de bouw van de watervilla’s.

Omstreeks september verwachten wij te starten met de verkoopactiviteiten van fase 2. In de komende nieuwsbrieven zullen wij u informeren over nieuwe ontwikkelingen in Krekenpark en uiteraard de start verkoop van fase 2!

Copyright © 2019 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.