Copy
Bekijk deze email in uw browser

Presale Krekenpark fase 3!

De verkoop van Krekenpark fase 3 begint met een presale periode die van start gaat op woensdag 13 mei om 9.00 uur. Terwijl wij de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor de complete contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven.

Tijdens de presale periode kunt u zich door de makelaars laten informeren over onder andere het afwerkingsniveau en de duurzaamheid van de woningen. Ook is het mogelijk om een kenningsmakingsgesprek in te plannen met onze partner NEXTHome.

Na het kennismakingsgesprek met NEXTHome zijn er drie mogelijkheden:

  1. U kunt de start verkoop afwachten (datum wordt nog bepaald);
  2. U kunt zich inschrijven als voorrangskandidaat;
  3. U kunt één van de watervilla’s reserveren door middel van een reserveringsovereenkomst.

De kenningsmakingsgesprekken kunnen plaatsvinden vanaf 18 mei om 9.00 uur. Wilt u voorrang op de toewijzing of een woning in Krekenpark fase 3 reserveren? Dan is het zaak zo snel mogelijk (digitaal) bij NEXTHome aan tafel te komen voor een kennismakingsgesprek.

Zet u de data alvast in uw agenda? Dan informeren wij u in onze volgende nieuwsbrief uitgebreid over het “hoe en wat” van de presale periode!
 

V.o.n. prijzen fase 3

Krekenpark fase 3 bestaat uit negen vrijstaande watervilla’s en vier geschakelde watervilla’s. Kenmerkend voor deze tweelaagse woningen is de unieke ligging, waarbij de grote uitkragende terrassen een bijzonder uitzicht geven over het water en richting de polders. U kunt vanaf het ruime terras genieten van de groene omgeving rondom uw woning, maar u heeft niet de lasten van het onderhouden van een tuin. Het omliggende groen wordt namelijk door de gemeente onderhouden. De plattegronden van de watervilla’s kunt u bekijken op de website www.krekenpark.nl .

De woningen in Krekenpark zijn zeer compleet en energiezuinig. De woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten ingericht: met zonnepanelen, vloerverwarming en koeling, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, douche warmteterugwinning, driedubbele beglazing, een bodem warmtepomp en zonder gasaansluiting. U bent dus helemaal klaar voor de toekomst. 

De v.o.n. prijzen van de woningen per bouwnummer zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Wel kunnen wij u alvast informeren dat de watervilla’s van Krekenpark fase 3 een v.o.n. prijs vanaf  € 479.000,- tot € 599.000,- zullen hebben.

Vrijstaande Watervilla

Woonoppervlak: ca. 190 m2
Terras: ca. 45 m2

Bekijk woningtype
 

Geschakelde Watervilla

Woonoppervlak: ca. 160 m2
Terras: ca. 22 - 41 m2

Bekijk woningtype
 

Fase 1 in aanbouw en fase 2 in voorbereiding!

De bouw van de woningen van fase 1 is in volle gang. Onderstaande luchtfoto hebben wij van één van de kopers van fase 1 ontvangen. Deze geven al een mooi beeld van hoe de bouw vordert! De voorbereiding van de bouw van de woningen  van fase 2 is ook in volle gang, de verwachting is dat de bouw van deze woningen in de zomer start.

Copyright © 2020 Krekenpark, Alle rechten voorbehouden.