Copy

Nieuwsbrief #1
Reis van mijn leven 

Leuk, dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen. In deze nieuwsbrief is het laatste nieuws terug te vinden over de Reis van mijn leven. Heel veel leesplezier!

Namens het team.
Saskia, Dennis, Willemijn en Frank

Bezoek Reisbureau

Op vrijdag 26 oktober zijn we met een deel van het ‘Reis van mijn leven’ team bij reisbureau 'Buitengewoon reizen' geweest. Het reisbureau zit in Zwolle dus het was een hele goeie repetitie voor het reizen met elkaar. 

Wij hebben daar kennis gemaakt met Gerda, Leon en Lola. Leon is onze contactpersoon en gaat ervoor zorgen dat wij een hele mooie reis kunnen gaan maken. We hebben allerlei zaken besproken en het allerbelangrijkste was om elkaar gewoon eens te hebben gezien.
 
Hiernaast hebben we uitgebreid gesproken over de uiteindelijke route en zeer binnenkort krijgen wij het reisvoorstel toegestuurd.

Een tipje van de sluier: we starten in Los Angeles en rijden dan via San Francisco naar Las Vegas. En dan rijden we van Las Vegas terug naar Los Angeles. De uiteindelijke route zal terug te vinden zijn op de website. 
Lees meer op onze website...

Website online

Het is eindelijk zover de website reis van mijn leven is online. Natuurlijk is een website nooit klaar, dus deze website zal ook regelmatig worden geüpdate en worden voorzien van nieuwe berichten.

Het was een heel karwei, maar nu kunnen jullie ook meegenieten van de voorpret. En om alvast een geheimpje te verklappen…
Nee, zo makkelijk gaat dat niet ;-)

Maar in ieder geval komt er op 1 december groot nieuws! Zet deze datum in je agenda.

Even kennis maken met..... 

Naam: Frank
Leeftijd: 37 jaar
Werk: Full-time ervaringsdeskundige
Favoriete eten: Indisch
Hobby's: Hulphond Dobbes, concerten, voetbal kijken, koken, socializen met familie en vrienden.

Waarom ga je mee op reis?
Ik ga natuurlijk mee omdat ik de initiatiefnemer ben van deze reis. Het is echt mijn droom. Voor de rest ben ik de grote regelneef van het team. Het grootste deel van de organisatie van de reis ligt bij mij in handen, dus er zullen ook in de Verenigde Staten nog wel de nodige knelpuntjes ontstaan waarbij ik dan ga proberen dit zo goed als mogelijk op te lossen. Dit is ook wel een uitdaging moet ik zeggen, maar dit is echt iets wat mij ligt.

Wat verwacht je van deze reis? 
Ik verwacht tijdens de reis heel veel mooie bezienswaardigheden te zien zowel in de grote steden als tijdens de reis van de ene plaats naar de andere. Vooral de afwisseling van grote steden met prachtige ruige natuur en het karakter van het reizen door de Verenigde Staten trekken mij. Verder verwacht ik dat het ook een hele mooie ervaring gaat worden om met een team van vier mensen deze reis te maken. Ik ben erg benieuwd naar het groepsproces maar ook zeker hoe een en ander gaat lopen tijdens spannende momenten.

Ook denk ik dat het een energie slurpende trip gaat worden waarbij ik ook mentaal uitgedaagd ga worden. Maar vooral genieten is wat ik ga doen.

Waar kijk je naar uit? 
Vooralsnog kijk ik het meeste uit naar de geplande helikoptervlucht die we willen maken door de Grand Canyon. Dat lijkt mij echt super gaaf en ook een mooi spektakel met al die kloven in de Grand Canyon. Waar ik ook naar uitkijk is Las Vegas, de gekte van de Verenigde Staten gaan we daar echt beleven. Maar ik denk dat alle dagen zijn mooie dingen heeft.

Waar zie je tegen op?
Het meeste zie ik op tegen de vliegreis. Omdat je niet met je rolstoel in het vliegtuig mag moet ik 12 uur in een vliegtuigstoel zitten. Gelukkig neem ik mijn eigen rolstoel kussen mee in de cabine zodat ik comfortabel kan zitten en geen last krijg van mijn billen. De gehele reis gaat zo’n beetje 24 uur duren dus dit is ook wel iets wat een impact gaat hebben. Een ander punt waar ik enigszins benauwd voor ben is hoe de elektrische rolstoel, die in het ruim van het vliegtuig gaat, aankomt in de VS. Natuurlijk gaan we hem goed inpakken om te zorgen dat alles heel blijft maar we houden wel rekening met alle scenario’s en daarvoor zullen we ook allerlei voorzorgsmaatregelen nemen.

Oprichten Stichting

Op dit moment zijn we druk bezig om een stichting op te richten waarin de Reis van mijn leven ondergebracht gaat worden. 

Waarom een stichting?
Omdat de reis een grote organisatie vergt en er een heleboel extra kosten gemaakt worden omdat er meerdere mensen mee gaan voor de verzorging, hand- en spandiensten en ander sjouwwerk is het handig dit professioneel aan te pakken. 

De naam van de stichting gaat worden: stichting Dromen voor Duchenne

In eerste instantie zal de stichting als doelstelling hebben 'Het mogelijk maken van de droom rondreis voor Frank van Ieperen en zijn zorgteam naar de Verenigde Staten in september 2019'.

Na de reis zal de stichting niet ophouden met bestaan maar zal deze verder voortgezet worden voor de Duchenne Community. De precieze doelstellingen moeten nog bepaald worden, maar het is een grote wens van Frank om een stichting op te richten.

Kleding Team

Afgelopen donderdag 25 oktober hebben wij onze Reis van mijn leven polo's opgehaald. Zo kunnen we in stijl rondreizen in de VS. 
We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat!

De polo's zijn gedrukt en gesponsord door Signmakers Zeeland uit Middelburg.
Nogmaals dank hiervoor.

Copyright © 2018 , Reis van mijn leven, Alle rechten voorbehouden.
Mail lijst: Reis van mijn leven.

Ons e-mailadres is:
nieuwsbrief@reisvanmijnleven.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mail ontvangt aanpassen?
Pas hier je instellingen aan of verwijder jezelf van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp