Copy

Nieuwsbrief #3
Reis van mijn leven 

Leuk, dat je onze nieuwsbrief wil ontvangen. In deze nieuwsbrief is het laatste nieuws terug te vinden over de Reis van mijn leven. Heel veel leesplezier!

Namens het team.
Saskia, Dennis, Willemijn en Frank

2019 het jaar van

'Reis van mijn leven' 

Beste nieuwsbrief lezers,
Het is alweer een tijdje geleden dat wij een nieuwsbrief hebben uitgebracht. Reden hiervoor is de enorme drukte waar we mee te maken hebben. Gelukkig is dit een goed teken want we hebben een heleboel te melden en er zijn veel successen te delen.
Na het oprichten van de stichting Dromen voor Duchenne in december hebben wij niet stil gezeten.
De eerste twee vergaderingen zijn geweest, de crowdfund actie is gestart, er is een filmpje opgenomen ten behoeve van de crowdfund acite, en de website van de stichting is gelanceerd.
Langzaam aan begint er een balletje te rollen wat hopelijk een sneeuwbal effect gaat opleveren!
Wij wensen jullie veel leesplezier en vergeet niet onze sociale media te volgen...

Start crowdfund & sponsoring!!! 

Op zaterdag 19 januari jongstleden is de doneer actie voor het project 'Reis van mijn leven' officieel gestart! Dennis heeft een prachtig filmpje gemaakt ten behoeve van de actie waarin Saskia en ik het één en ander vertellen. Ook zo benieuwd??
Hierbij de link: https://youtu.be/34vSXozSd4s

Tevens is er een prachtig artikel verschenen in de PZC op maandag 18 februari, waarin aandacht gevraagd word voor de reis van mijn leven, én onze stichting!
De Vlissingse, Middelburgse en Veerse editie van de Bode heeft ook een mooi artikel geplaatst! Over media aandacht niets te klagen!!
Op social media word door diverse mensen en bedrijven het verhaal van de reis van mijn leven, de crowdfund actie en de stichting veel gedeeld en geliked!

Maar ook de ouderwetse manier van sponsoren zoeken werpt zijn vruchten af. Diverse lokale ondernemers hebben al prachtige donaties gedaan!
Soms krijgen wij ook vanuit verassende hoek een donatie. Mensen die aan de deur komen naar aanleiding van het artikel in de PZC en een donatie doen, onbekenden die een envelopje versturen met een bijdrage erin, bekenden, oude bekenden, familie, vrienden, het is werkelijk overweldigend!

Op de website www.reisvanmijnleven.nl is er een mogelijkheid om te doneren. Daar is ook te zien hoeveel geld er momenteel al is ingezameld, en hoeveel er nodig is om de reis van mijn leven mogelijk te maken.

Bedrijven en particulieren die willen doneren kunnen terecht op de website www.reisvanmijnleven.nl of nemen contact op met Frank op telefoonnummer 06 4123 5984. 

Natuurlijk is het ook mogelijk direct een donatie over te boeken naar ons zakelijk rekeningnummer:
Rabobank IBAN: NL75 RABO 0335 9412 30
Ter name van: Stichting Dromen voor Duchenne
BIC: RABONL2U

Sponsoring

Naast dat we bezig zijn met een ‘Crowdfund’ actie, zijn we inmiddels gestart met het zoeken naar sponsors. Wij zijn opzoek naar bedrijven en ondernemers die ons mooie project ‘reis van mijn leven’ willen ondersteunen.
Inmiddels zijn er al aardig wat sponsoren binnen.

Verandering samenstelling team


Zoals in de eerdere nieuwsbrieven is aangegeven bestaat het team wat meegaat met de reis van mijn leven in totaal uit 4 personen waaronder ikzelf. 
Helaas heeft Willemijn moeten besluiten om niet meer deel te nemen aan de reis. Dit door gezondheidsklachten, een op handen zijnde operatie, en daaropvolgend een periode van herstel. Daarom is het voor haar niet mogelijk om deze reis te maken.
Wij vinden het ontzettend jammer dat Willemijn deze keuze heeft moeten maken.
Gelukkig kunnen wij bekend maken dat Sterre, Willemijn zal gaan vervangen, en met ons de reis van mijn leven gaat maken! Sterre is sinds een aantal maanden werkzaam binnen mijn team, en is verpleegkundige in opleiding. Zij hoopt in mei af te studeren.
In de volgende nieuwsbrief zullen wij Sterre aan jullie voorstellen!!
 

Doneermeter 

Trots en heel dankbaar zijn wij met alle lieve mensen die een donatie hebben gedaan om zo mijn droomwens mee te helpen te vervullen. We willen graag aan jullie melden dat we in 6 weken tijd al ruim € 10.000,-- hebben ingezameld.

Natuurlijk zijn we er nog niet, maar dit geeft ons wel een enorme boost en zeker het vertrouwen om de crowdfund verder succesvol te laten verlopen.

Artikelen in de media

Het doet ons erg goed om te zien hoe óók de lokale media ons omarmen. Zowel de redactie van de PZC als de Bode heeft aandacht aan ons besteedt met twee hele mooie artikelen. Daarom willen wij natuurlijk de redactie danken en dan met name Maurits en Marielja. Jullie hebben super puik werk geleverd!

Natuurlijk zullen wij proberen ook nog in andere media te verschijnen om over ons mooie project te vertellen.
Lees hier ons artikel uit de PZC van 18 februari 2019.
Met dank aan Maurits Sep.
Lees hier ons artikel uit de Vlissingse Bode van 26 februari 2019.
Met dank aan Marielja van Bruggencate.

Stichting Dromen voor Duchenne 

Zoals aangegeven in de vorige nieuwsbrief is de stichting Dromen voor Duchenne op 11 december 2018 opgericht. 

Natuurlijk hebben we sinds de stichting is opgericht niet stil gezeten. Inmiddels is het bestuur tweemaal bij elkaar gekomen voor een vergadering. Tijdens deze vergaderingen hebben we onder andere gesproken over de taakverdeling van het bestuur, mogelijke acties ten behoeve ons project 'Reis van mijn leven', en welke richting we op willen gaan met de stichting.

Tijdens beide vergaderingen kwamen we als bestuur op de gedachten om ons niet alleen te concentreren op het project 'Reis van mijn leven', maar gelijk door te pakken met een ander project. 

Het idee om droomwensen voor andere kinderen, jongeren en volwassen te realiseren die lijden aan Duchenne spierdystrofie. Dit project hebben wij gedoopt als: Dromen voor een ander. Wij kijken uit ons hiervoor in te zetten. 
Wij willen op deze manier iets terug doen voor de Duchenne 'community' en een inspiratie zijn voor anderen. 
Inmiddels hebben wij een oproep geplaatst op onze Facebook pagina en deze her en der gedeeld. Wensen kunnen ingestuurd worden tot 15 maart 2019. Vervolgens laten wij voor 15 april 2019 weten welke droomwens we in vervulling laten gaan.

Oproep
Dus ben jij, of ken jij iemand met de spierziekte van Duchenne met een droomwens en wil je kans maken dat deze droomwens in vervulling gaat? Neem dan een kijkje op de website van de stichting, voor verder details.

Acties tbv crowdfund
Tijdens de eerste vergadering van de stichting zijn we ook bezig geweest met het verzinnen van diverse acties ten behoeve van de crowdfund. Veel wilde. gekke en ludieke ideeen zijn de revue gepasseerd. Er zijn al wat concretere ideeen gevormd. Eén van de ideeën die al tot uitvoering is gebracht, is het fantastische filmpje wat Dennis heeft opgenomen. Zie ook de link eerder in deze nieuwsbrief vermeld.
Natuurlijk zijn jullie zelf meer dan welkom om een actie te starten. Denk bijvoorbeeld aan een heitje voor een karweitje, of een inzamelingsactie van statiegeld flessen in de straat of op school misschien? Iedere actie is er één die bijdraagt aan het verwezenlijken van mijn droomreis en droomwensen van anderen!

Copyright © 2019 , Reis van mijn leven, Alle rechten voorbehouden.
Mail lijst: Reis van mijn leven.

Ons e-mailadres is:
nieuwsbrief@reisvanmijnleven.nl

Wil je de manier waarop je onze e-mail ontvangt aanpassen?
Pas hier je instellingen aan of verwijder jezelf van de lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp